![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kardes haklisin da ben artik gercekten ümüdümü kestim bu adamdan. sen yirmi yasinda adamsin 80 de oyuna giriyorsun. 82 de birebir mücadele rakibinin üstüne gidiyorsun yanindan gecmeye calisiyon ve seksen dakika mücadele vermis olan adam serdar gidene kadar arkasini dönüyor omuz omuza veriyor ve topu kazaniyor. iste bu hareket bütün durumun özeti. yirmi yasinda adamda hic mi güc olmaz? hic mi kondisyon olmaz? liverpool macindan sonra bir tane olumlu hareketini (bakin gol mol demiyorum) olumlu hareketini bana söyliyebilecek insan yoktur....
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ekrem sag kanatta en ıı oyuncumuz su anda sadece dun degıl bu oyunu 3-4 haftadır oynuyor canını dısıne katarak oynuyor aldıgı paralar helali hoş olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dün kesinlikle 10 numara top oynadı ...Umarım böyle devam eder...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper oynadı maşallah dün en çok koşan ve yararlı olan isimdi
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ekrem bu degıl arkadasılar bıraz daha guven tazelerse daha ııı olacakk cunku kapasıtesı var .bır kere cok hızlı teknık ve yaptıgı harekete tereddut edmıyor .mucadelesı super.ama bıraz daha golu dusunmelı ve sorumluluk almallllllıııııııııııııı
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |