![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gozumden dustun hoca!! Fenere resmen kiyak cektin!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bu adam puan kaybetti diyosunuzda bu adam uzun zamandır takıma güzel futbol oynatıyo bırakalımda kaybetsin bırkalımda şampiyon olamıyalım bana iyi futbol yeter kardeşim yenilince eve gittiğiimde uzun zamandır böyle rahat uyumadım ben iyi oynuyoruz açın gözünüzü başarı zaten gelicektir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok ya biz çok biliyoruz futbolu özellikle tarafsız ! medyanın tetiklemesiyle bir kaç kendini bilmez eşliğinde ne takımlar kurup ne galibiyetler alıyoruz ... daha bi kaç hafta öncesine kadar E.Sağlam'a yapılanlardan ötürü herkes istikrardan yanaydı hatta alex ferguson, arsene wenger örnekleri veriliyordu ... kim ne derse desin 1 seneden fazla takımın başında olan ertuğrul sağlam'ın futbolu şu kısa süredeki denizli futbolunun yarısı kadar ümit vermedi ... geçen sene adlığımız 3.lük ile övünmeye devam edelim başka ne gördüysek ... yanlışlar illaki var bundan sonra da olacak ama neden kimse şampiyonluğa inanmıyor takım saha içinde bu kadar mı kötü yönetiliyor, daha 5. haftada hocası kovulan bir takımın başına geçip herşeye rağmen ısrarla şampiyon olacağız diyen, daha önceden "iyi futbol" isteyenlere ama şimdi başka kılıflar arayanlara sahada yanıtını da veren, hala yoluna devam eden bir hocanın her zaman destekçisiyim, inanmayan inanmasın desteklemeyen desteklemesin ,,, umarım hocaları bu satılmış medya ve BEŞİKTAŞ düşmanlarına yem ederek İSTİKRARI sağlarsınız.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sakin olalım Beşiktaş idari ve teknik anlamda dibe vurdu bundan daha aşşağısı yok Arkadaslar.Tarihin en kötü ikilisi takımı yönetiyor Demirören&Ekürisi Denizli...Sene sonunda ikisininde yolu açık sivası kayseriyi bursayı febeyi yenemezsen şampiyonluk hayaldir...Umarım genç dinamik vizyon sahibi bir yönetimle beraber çağı takip eden modern futbol anlayışına sahip tecrübeli bir Hocada takımın başına gelir.Ben bu seneden olmasa bile gelecekten çok ümitliyim.Beşiktaş'ın büyük bir potansiyeli var.Zaten bir şampiyonlukla kimse tatmin olmaz, beşiktaş şampiyonluklara damga vurmalı Avrupada'da başarı hedeflemelidir.Bununda ön koşulu ne yaptığını bilen güçlü bir yönetim + çağın gerisinde kalmamış kendini ispatlamış bir hoca da istikrar...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu taraftar yapısı ve kafası ile dünyanın en iyi hocasını getirsek yönetimde değişse boş . Allah aşkına köstek olmayın takımın şampiyonluk şansı çok yüksek hala . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Reis haddini bil.Herkes bu forumda saygı sınırlarını aşmadan eleştiri yapabilir.Sen ve senin gibi olan bir iki kişi de sindireceksiniz bunları.Sizin yaptığınıda şak şakcılığın,omurgasızlığın,gelen ağam giden paşam zihniyetinin dik alası ozman bize göre.Sinan engini savunan siz, beşiktaş taraftarına küfreden siz Sonra suçlu eleştiren biz.Yukarda dediklerimin hangisi yanlış?Yoksa demirörenidemi savunmaya başldınız??Ben denizlinin geçmişini fenerde vestelde "iranda" neler yaptıklarını çok iyi bilen biriyim.Futbol üzerinede almanyada antrenörlük eğitimi almış insanlarla çok yakın ilişki içindeyim, taktikler sistemler ve oyuncu yapıları üzerine bir çok doktrinel kitap okuyup uygulamada tecrübe ettim.Bunlara rağmen futbolda değişikliklere açık biriyim ve kolay kolay üstümde otorite kabul etmem ancak değişik fikirlere açığım.Fakat siz Farklı fiikirlree tahammül edemeyen ben yaptımcı ben bildimci faşizan zihniyetlerinizi burada açığa vurmayın.Demokrasiyi içinize sindireceksiniz.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (02-12-2008 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul Sağlam'ı takımın başından uzaklaştırmak için fırsat kollayanlar ile Beşiktaş'a teknik direktör olmak isteyenlerin yolları UEFA kavşağında buluştu. Her yıl Avrupa kupalarında final ya da en azından yarı final oynayan Beşiktaş, bu yıl Avrupa'ya erken veda edince, Ertuğrul Sağlam'ı gönderip Beşiktaş'a gelmek için sürekli haber gönderen Denizli'nin de önü açılmış oldu. Şimdi merak edilen konu şuydu; Ertuğrul Sağlam'a sıfır tolerans gösterenler, medya içinde sıkı ve kadim dostları olan Denizli'ye ne kadar kredi açacaktı? SAĞLAM'ın takımı altı maç sonunda yenilgisiz, dört puan kaybı ile ligde liderdi. Denizli'nin takımı beş maçta yedi puan kaybı ile liderin dört puan gerisinden yarıştan kopmamaya çalışıyor. Denizli ile birlikte takımda ne değişti diye baktığımızda somut olarak görülen tek şey, Tello'nun görev yeri olduğunu görüyoruz. Bunun dışında bir de daha fazla puan kaybı. toplam 10 puan kayıp. Yorumcu olarak takımın tüm artı eksilerine vakıf olduğunu düşündüğümüz Denizli, gelişi ile bir ışık yakmıştı. Meğer bu ışık mum ışığıymış. Bunun dışında pozitif anlamda değişen bir şey göremedik. Gördüğümüz tek şey söylem ile eylemin farklı işler olduğu, söylemin eyleme dönüştürülemediği ve uygulamaya dönüştürülemediği zaman boş konuşmadan ileri gitmediğine bir kez daha şahit olduk. Önümüzdeki günlerde spor kamuoyu yüksek sesle bu değişikliğin niçin yapıldığını daha çok tartışmaya başlayacak, yönetimi bir kez daha eleştirilerin odağına oturtacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Genç, düzgün, vizyon sahibi, geleceği temsil eden bir teknik adamı, sudan bahanelerle gönderip, 'ununu asıp eleğini asmış' birine takımı emanet edenlerin, ne kadar öngörüye ve ileri görüşlülüğe sahip olduklarının ipuçlarını da görüyoruz bu kararda. Yarın ne olur bilinmez, bugünün gerçeği şu; SAĞLAM'A sabır göstermeyip, onun her işine burnunu sokması için yanına şaibeli bir ismi monte ederek, rahat bir çalışma ortamı sağlamayanların, önümüzdeki günlerde daha çook “ya sabır” çekeceğidir. (Nurullah Öztürk-yenişafak-20 Kasım 2008 Perşembe günkü yazısından alıntı)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |