![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"ÇÜNKÜ O DEĞERLER BEŞİKTAŞIMIZIN KURULUŞ AMAÇLARI ARASINDA YER ALMAKTADIR"
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ortada bir başarı var mı 10 puan kaybedilmiş, siz hala denizli başarılı diyorsunuz, KİMSEYE DE ÖNYARGILI DAVRANMAYIN, Denizli şunu söylüyor basın toplantısında: "buradan iki önemli not çıkardım. demek ki tüm kamuoyu beşiktaş’ın ne kadar büyük bir takım olduğunu bu konuşma ve yazılarla kabul ediyor. bu mesajı verdiğimiz için mutluyuz''. diyor ama görüyoruz ki; denizli beşiktaşın büyüklüğünün farkında değil, yahu beşiktaş zaten büyük takım denizli bunu bugün kavrıyorsa çok yazık... çalıştırdığı takımın büyüklüğünün farkında değilmiş gibi konuşuyor. ben bunu diyorum başka bir şey demiyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | reis adlı kullanıcıya. rahmetli kazım kanat gibi ertuğrul sağlama hoca efendi diyerek hakaret ediyorsunuz, şu ana kadar kabul edin denizli 11 puan almış 10 puan kaybetmiş yani başarısız
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bOĞAZ ben o gazete yazarının olaylara teknik anlamda değil,ideolojik yaklastığını düşünüyorum.Mesela denizlinin 4lü savunma oynatması doğru ama o kadar yanlıs oyuncu tercihleri var ki kendi kendini çürütüyor.Gökhan Zanı böyle büyük bir maçta 11e alması buna ilaveten zapoyla olan uyumsuzluğunu bilmesine rağmen ikisini göbeğe koyması (mrtalist maçında da aynı defansif oyuncu secimleri vardı ve denizli yorumcuydu)Toramanı o maçta yerden yere vurmuştu sağ bekte olmaz diye ama kendiside aynı şeyi yapıyor yani denizli kendi kendini çürütüyor sonrada basit gol yedik diyor..Bunları tabiiki eleştiririz ama bu gazete ve yorumcuları olaylara böyle bakmıyor.Ertuğrulun gidişi hakkında nasıl yaaılar yazıldıysa aynı bakış acısına sahipler.Leş kargası muhabbeti..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (02-12-2008 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Estafirullah hakaret etmiş değilim öyle bir amacımda yok , Ertuğrul sağlam ı kim savunuyor kimler başımıza musallat etti ve kimler tekrardan ertuğrul hoca efendiyi başımıza musallat etmeye çalışıyor ufak bir ironi ile ortaya koymuş oldum . Sayın denizliyi hoca efendicilere kurban etmeyeceğiz ve sezon sonunda ŞAMPİYON OLACAĞIZ , Konuyu daha fazla uzatmyalım olay siyasete taşar bu da forumda yasaktır. kurallara uymak zorundayız . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Ben hakaret etmediğimi yineliyi yorum ve benden yaşça büyük bir ağabeyin beni yanlış anlamış olmasına üzüldüğümü belirtiyorum . Kulübümüze hizmet etmiş birine asla hakaret etmem , etmedim . saygılarımla . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |