![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kim ne derse desin BJK'mizin sağ açığına böyle yaratıcı teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu sart.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| | |
| | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | YALAN haber!! Yattara 5 sezonda Trabzona ne verdiki??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #24 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßence yararLı oLaßiLir..ii ßi oyuncu sonucda..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok gereksiz hatta asparagas bi haber öle olmasa da öle olmasını isterim çünkü çok gereksiz boş bi transfer olur Türk statüsünde oynarsa belki klubede etkili olur ama TAMAMIYLE GEREKSİZ VE YANLIŞ Bİ TRANFER OLUR ki OLMAYACAK...![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
| | |
| | #26 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yeteneklerine soz edebilecek kimse oldugunu dusunmuyorum kaldiki tambir acik oyncusu bu adami getiriyorsan basinada bitane bekci transfer etmen gerekir dsipline sokabileceklerini dusunuyorlarsa alinmasi muhtesem bir transfer olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kolpa haberdir bu
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |