![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar;Gökhan Zan ı eleştirelim ama doğru analizler yapalım..Gökhan Şu anda ,hatasıyla sevabı ileTürkiye'deki en iyi stoperlerden biridir..Haa çok mu iyidir derseniz..Servet ne kadar iyi ise o da o kadar..Gökhan; futbol eğitimindeki fundemantal eksiklik yüzünden Futbolumuzun 2000 li yılların başında geçiş yaptığı 4-4-2 nin tandem ini oynarken pozisyon hataları yapmaktadır. Çünkü 4-4-2- nin defansındaki stoperler saha markajı yapmaktadırlar ve özellikle de 3 büyüklerdeki stoperler ,takımları hücum ağırlıklı oynadıkları için sorumlu oldukları geniş alanı kontrol etmekte zorlanmaktadırlar..Gökhan da bunlardan biridir.Sahip olduğu fizik gücü ve sıçrama yeteneğini bu fundemantal eksiklik yüzünden tam anlamı ile takımın hizmetine veremiyor.Gaziantepte iken hocası olan Nurullah Sağlam onu için durduğu yerden 100-110 cm yükselebilen bir oyuncu demişti.Yani topa yaklaşık 2.90 da kafa vurabilen bir oyuncunun takımı Ankarasporlu Jaba dan kafa golü yemekte..Ama bu sadece Gökhanın sorunu değil arkadaşlar..Ülkemizde Rigobert Song un dışında bu sistemi gerçekten çok iyi oynayan birazcık Lugano var..Onun dışında maalesef yerli oyuncu olarak bir zamanların Gökhan-Ulvi standardında bir uyum abidesi ikili ülkemizde yok..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alistik zaten ayri çalismaya. Hem çalismasina gerek yok diyecegim, zaten sakatlanacak, ama adama yazik yav. Kisilik olarak problemimiz yok zaten.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Servet Gökhan'dan çok daha iyi bence...Adam en azından yüreğiyle oynuyor, kolu kırık şekilde maçı tamamlıyor, bizimki ayağını yere vursa hoca beni çıkar diyor, sadece futbol olarak değil karakter bakımından da çok daha iyidir Servet... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel kardeşim,neye göre karakter olarak iyi değil diyorsunuz.Ne saçma bir laf "Servet karakter olarak daha iyidir" .Gidip yüzüne söylesene "karaktersiz" diyeO zaman git servetin takımını tut..Gökhana kötü futbolcu diyebilirsin ama karakterine kimsenin laf söylemeye hakkı yok..Ne kadar tanıyorsun..Yok neymiş ayağını vursa çıkar diyormuş..Olurmu öyle şey ..adam sakatlanmışsa çıkar diyecek tabii..Neye göre servet daha iyi diyorsun ki.Ne kadar biliyorsun futbolu.Ne kadar futbol eğitimin var..Kaç yıldır futbolla uğraşıyorsun da Gökhan a yaramaz diyorsun..Kim yarar peki onu söyleyin Yeter artık ! bu adam harcamaktan vazgeçin lütfen.. Servet gibi kazma GS da baştacı,milli takımdaki ekürisini biz harcıyoruz..Herşeyden önce bir insana arkasından "karaktersiz" demek çok ayıp..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | O ayıp bu ayıp, onlar 8 tane yiyip bizi rezil edince ayıp olmuyor, pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar, biz bir şey deyince ayıp oluyor nedense...Meseleye gelince, Baki adam gibi adamdır diyoruz mesela, yeteneksiz olmasına rağmen seviyoruz dimi...Peki, G.Zan'ı niye sevmiyoruz, bunun cevabı çok açık değil mi sence?Bide illa bir futbolcuyu eleştirmem için, kötü futbolcu demem için 10-20 yıl futbol oynamama gerek var mı, ayrıca futbol eğitimim yok, daha 18 yaşındayım, 6-7 senedirde futbolu takip ediyorum, bu kadar yanii...Bu kadarlık şeyle bile iyi futbolcudan kötü futbolcudan anladığımı düşünüyorum, en azından kendime göre...Karakter meselesine gelince, ben öyle düşünüyorum, gördüklerimi söylüyorum...Servet canla başla oynuyor, kolu çıksa dahi maçı bırakmıyor, tek kolla oynuyor, burnu kırılıyor devam ediyor, böyle bir adam yanii, bizimki ise gidip rakip oyuncuya tekme atıp kendisi sakatlanan bir futbolcu, bide o pozisyondan sonra kenara alın beni diyor, Milli maçta olmuştu bu olay bide!...Yanii aradaki fark bu kadar açık, ayrıca Servet'i G.Zan'dan her bakımdan ! çok daha iyi görüyorum diye Gs'li olacak halim yok, öyle olsaydı ohooo, kaç takımım olmuştu şimdiye kadar...Sen Servet'le kıyaslamışsın, bende buna katılmadığımı belirttim o kadar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Futbolu bilmek kendi oyuncunu eleştirmemekse, rakip oyuncunun hakkını vermemekse sizler futbolu gerçekten iyi biliyorsunuz..Üstadsınız.. Servetle Gökhanı kıyaslamak da ancak sizin gibi üstadlara yakışır.. ![]() Olaya çok yanlış yerden bakılıyor.. "Git Servetin takımı tut" da nedir yaw..Sürekli eleştirdiğiniz holiganizmle hiç mi alakası yok bunun şimdi.. Bu işlerin yaşla fln da alakası yok pek..Futbolu bilen, oynayan, aklı mantığı yerinde herkes gökhanı eleştirebilir.." Kötü futbolcu " diuyebilir..Bunun için belli bir yaşa veya deneyime gerek yok..
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |