![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aydın karabulut a sahip çıkmamız lazım hem iyi günde hemde kötü günde ... geleceğin topçusu .. her maç daha da iyi oynuyo .. futbolcularımıza destek verelim .. yabancı çöplüğüne dönmesin beşiktaş ..
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
arkadaşla d-smart dışardaki maçları vermiyodu ne oldu? fb liler partizan maçı için forum yazışmalarında maçı canlı ve şifresiz veren sırp kanalının uydu numaralarını verdler ve seyrettiler.Bizde böyle bir şey oldumu?gerçi seyredemedik olsa ne olur artık.Ama ön eleme maçlarnı bile şifreli vermek rezalet bi durum hoş BJK TV mesela kablolu tv de yok niye yok?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | orta sahadaki top kayıplarımız rakip takımın futbol oynamaktan çok oynamamaya çalışması ve zeminin çok bozuk olması yüzündendi.bobo holosko tello ve cisse gibi yabancılar her zaman böyle takımlara karşı çok iyi oynamazlar.kötü zeminlerde istekli olmuyor böyle klas futbolcular.ben bu takımı inönüde dağıtacağımızı düşünüyorum...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben şahsen hayal kırıklığına uğradım şöle takım olduk böle die konuşuluyordu bu mu yani skor da yine deplasman takımı için iyi ama oyun tam bir fiyasko ya mahalle takımına karşı böle oynarsak uefada ciddi rakipler oyar bizi..geçen seneden hiçbi farkımız yok umarım ilk maç die böledir
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eleştiren arkadaşlar hava sıcaklığını zemini ve rakibin futboluna bakıp acımasız eleştirilerine bir son versinler. Eğer bu zeminde rakibin bu anlayışına rağmen top yapmaya çalışırsanız enaz iki futbocunuzun bacağını elinize verir yollarlar. İnönüde zemin güzel olcak hakem büyük ihtimalle rakibin bu sert oyununa izin vermeyecek o zaman göreceğiz. Forvet konusuna gelince Bobo fanları umarım anlamıştır bu takım tek forvet oynadığı sürece Bobo ya yer yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | süpersın kartalım yha ama bence sol bek te tello deılde üzülmez yada serıc tercıh edılmelı tellonun yerını begenmedıgı apacık bellı aydınla deısmelı oynamalı bence tello bıde holoskoda forvet oynamalı sol acık ona yaramıyoo
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yeni kaptanlarımız gollerini attılar görevlerini yaptılar. Bize böyle kaptan lazım gemisini kurtarıcak. Takımın bu oyununu çok büyütmemek lazım gayet ciddiyetsiz bi maçtı artı zeminde pas yapmaya müsait olmadğından hep uzun toplara yöneldik. Inönüde 4 gol garanti atarız.
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | insallah Inonu de farkli yenerek turu atlariz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |