![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Diğer olaylardan ayrı olarak söylüyorum ki Şu anda fulya projesinde hukuki süreç işliyor ortada gizli anlaşmalar vs. var şimdi yorum yapmak doğru olmaz.mahkeme nihai kararı verince gerçekler ortaya çıkacak.Kim hırsız kim değil göreceğiz. Başkanın tetikçisi baya bi korkmus hadi hayrlısı umarım fulyayı da yüzlerine gözlerine bulaştırmazlar...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (05-12-2008 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bekleyip gorecegiz su anda bir hukuki surec var halka acik olan bi klup gizli anlasmalar yapabilirmi yapamazmi bunlari bilmiyorum ve besiktas klubunun yaptigi her is bence halka acikta olsa olmasada seffaf olmali gizli olan sey nedir bilmeliyiz o bina yapiliyorsa eger senin benim onun aldigi kombinelerle forma larla klup resmi urunleriyle falan yapilyor o zaman hersey acik olmali ayricada bu kira bedellerine bizim yonetim haric herkez az diyor simdi ne desek yalan olur ama sonucta besiktas klubu adina hayirli bir is yapildi belki daha cok kar edilebilirdi ben birtek suna karsiyim 3 yilligina secilen bir yonetim bir mulkunu kiraya veriyorsa bir sponsorluk altina imza atiyorsa gorev suresinden fazlasina imza atmamali fulyada 20 yillik imza var 10 yillik tv ve sponsor gelirlerimizin parasi daha simdiden kullanildi peki bunlar gitti yeni bir yonetim geldi nerden ne kaynak bularak yapacaklar transferleri klup harcamalarini yapamazlar cunku onumuzdeki 10 15 yillik gelirlerimizi zaten simdiden kullandi bu yonetim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Malesef Osman'lı hanedanı gibi kurt krmiriyor umarım biri dur der ama iyi gitmiyor bir bardak suda fırtınalar koparılıyor yok yere ve bunu yapanlar kendilerini gerçek BEŞİKTAŞ'lı olarak görüyor aslında en değerli kulüp biziz ama köstek çok
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence kulüp içi temizlik şart destek olandan çok köstek olanlar var herkez kulüp içi iktidar kavgasında Beşiktaşımın bekasını düşünen bir avuç gerçek Beşiktaşlı . aaaaaaah aaaaaah Süleyman seba başkanım senin ahını aldık senden sonra çok bozuldu kulüp . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |