![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Holosko'yu ne olursa olsun satmamalıyız...En azından 1-2 sene daha bizde kalmalı, sonra zaten elimizde tutmak zor olacaktır, tabii performansını arttırırsa ve Ş.Liginde iyi maçlar çıkarırsa...8'de az gelir Holo'ya, 10'dan aşağı satılmamalı...15'e bile çıkabilir kendini geliştirirse... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bazen bizim taraftara inanasim gelmiyor bunlar her paraya hep iyi futbolcularimizi satalim deyip hemde biz buyuk takimiz nasil diyorlar kendi kendine inanamiyor pes yani pes
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya birakin gitsin hangi macta bizi kurtardi ki? Gitsinde Bobo oynasin!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | elimizde holosko gibi hızlı ve topu ayağında tutan bir adam var ve bundan yararlanmaya değil de satmaya çalışıyorsak helal olsun valla size bobo da mutsuz yakında o da gitcem diye tutturacak ama gidince anlayacaz değerini | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | holosko ekstra bi oyuncu değil. takım oyununu iyi oynuyor.bize ekstra özelliklere sahip biri lazım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kesinlikle birisi bana desinki Holosko su maci kurtardi diye?? Sadece kendimizi kandiriyoruz.. Bobo ise bircok mac kurtardi.. Marseille ve Liverpool birkac ornek!! 8 milyon euroua direk yollarim.. Bobo var Batuhan var daha..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |