![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rakip vasat bir ekip. Biz neredeyse 90 dakika kendi sahamıza kapandık. Rakibin hangi özelliğinden çekiniyorsunda böyle kapanma gereği duyuyorsun. Ben gene Ertuğrul Sağlam'a kızmadan yapamayacağım. Bir ara topla oynama yüzdesi %64 e %36 idi. Hala stajyer, beceriksiz ve de vasıfısız antrenör kimliğini başarı ile taşıyor. Bu sene gene Ertuğrul Sağlamdan çekeceğimiz var gibi görünüyor. Oyun kuramadık, oyuna yön veremedik. sadece mücadele ettik. Kişisen becerilerden gol attık o kadar. Organize bir atak yok. Açıkçası dünkü oyundan memnun olmadım. Üstelik rahatsız bile etti beni. Sıradan bir takıma karşı bile bu derece silik oynayacaksak bu sene zor geçecek demek. Sivok, Delgado, Aydın iyi idi. Bobo çok çalıştı ama istenilen seviyede değildi. Tello yeni yerine alışma sürecinde. Rüştü genelde iyi idi ama arada saçmaladı da. Gökhan Zan korku filmi gibi. Abuk subuk işler yapıyor. Basit oynasa daha iyi olur. Uğur İnceman, vasattı ancak gelecek için umut verdi. Ali Tandoğan sırıttı, bence bu sene yedek olur. Serdar Kurtuluş ile başlansa sonra Ali tandoğan oyuna dahil edilse daha iyi olabilirdi. Cisse arada kötü işlerde yapsa da genelde idare etti. Holosko (Holoşko olarak okunuyormuş), bu taktikte yeterince verimli olamaz gibi görünüyor. Sezonun ilk resmi maçında sonuç iyi, futbol kötü. Umarım Beşiktaşımız için başarılı bir sezon geçer. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet haklısınız maç vasattı. Heyecan sıfırdı. Ama bu takıma karşı ne bekleyebilirsiniz ki adamlar kasap gibiydi, hava aşırı sıcaktı, doru düzgün pozisyon vermedik tamam çok pozisyona da girmedik ama sanki kendinden emin bir avrupa takımı gibi oynadık her iki yarıda birer gol ve işlem tamam. Aksayan şeyler muhakkak vardı ama çok da ölçü deil kesinlikle bu maç
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu kadarda b*dan gol yenilmez sen ucuncu golde laubalilik yapip atamazsan artist gibi kaleci ile tartisir pozisyonunu almaz ve kalende uyursan golude yersin , ben dunku takimi oyunu oyun alayisini hic begenmedim sayet ligdede boyle oynarsak besinci falan bitirirz ligi dikkat tehlike canlari calmaya basladi bile... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | herkes gibi dünkü oyunu hiç beğenmedim eğer karşımızda düzgün bir takım olsaydı işimiz zordu sivok ve gökhan ilk defa yan yana oynadı eh işte , holosko sağ kanatta çok sırıttı bence orada oymamamalı aydın delgadıo haricinde kimse iyi değildi , serdar özkan savruk futboluna devam ediyor bal yapmayan arı final pasları berbat acil bunları düzeltmesi lazım, cisse de çok kötüydü , bobo rakip ve hakemle didişmekten top oynamadı daha ilk maç bekleyelim görelim
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | halak sana kartalım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ulan tekme tokat karete yapar gibi mac oynayan bi rakibe karsi ustelikte hakem bu sertliklerin her turlusune musaade ederken ve daha ilk resmi macimiz olmasina ragmen lig baslamamis takim oturmus olmamasina ragmen bukadar rezil bir zemin ve asiri sicaga ragmen takim kazanmis siz hala vay efendim kotu futbolmus bilmem neymis diye kendi zevkinizinde icine ediyonuz ve bunu beceriyorsunuz ya hepinize bravo sizi gercekten tebrik ediyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu maçları fazla ölçü almamakla beraber , heyecansızlıktan cok sıkıldım yıllardır. Kimse kadroya laf atmasın tek tek hepsi iyi oyuncular. Bu takımın tek ihtiyacı var oda yürekli, agresif saldırgan futbol, rakibi parçalayacak şekilde saldırmak, yesede fazlasını atacaktır. Dikkatimi bişey çekti; çift önlibero oynadık ama ikiside hücuma hiç katkı yapmadı, 2 önliberolu kurguda enazından bitanesi mutlaka ataklara destek vermeli. Sonuç olarak aynı şeyi soyluyce, saldır Kartal saldır, bu takımın havaya ihtiyacı var , rakibi sindirirsen bu havayı yakalarsın. Geri kalan şeyleri kimse kafaya takmasın, Ertuğrul lütfen kendi oynadığın dönemdeki sistemi uygula , rakipleri parçala elindeki kadro buna çok müsait.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
iyi oynadılar ama daha iyi olabilirdi.beşiktaşın gücü bu kadar değil.ama bütün hünerlerimizi de göstermemek gerek .evimize gelsinler bir güzel şaşırtalım onları. bu yıl bizim yılımız.şampiyonluk yılı.tafattarda bu yürek,takımda bu beceri oldukça sırtımız yere gelmez. sevgi emek,emek; yürek ister.bu yüzden korkmaya ne hacet...şampiyonluklar bizimdir!..... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |