![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar ona buna suç atacağınıza neden aynaya bakmıyorsunuz Büyük Beşiktaş taraftarı doğru tezahürat yapabiliyormu yani maçı yaşayabiliyormu yoksa tribünde kendi havasında ezberlediği besteleri söyleyip eyleniyormu yoksa takım malupken veya rakip ataktayken takımı ateşleyecek rakibi bozacak işler yapıyormu , lütfen biraz düşünün . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim üstümüzde bir basiretsizlik mi var bilinmez ama 2 tane penaltımızı vermeyen hakem bozuntusu daha ismini bile duymadığım sahsiyet macı bitirdi zapo orta acıyor rakibin eline carpıyor net penaltı verilmiyo üzülmez topu kurtarıyo kendisini kurtaramıyo net penaltı verilmiyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | lucescunun gıdısınden bu yana degısen bısı yokkı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Önce edebini takın arkadaşım küfürsüz hakaretsiz yorum yapamazmısınız , demirören keşke istifa edip gitse ama gitmiyo ben miyim suçlusu bana niye hesap soruyorsun . Kimseye şakşakçılık yaptığım yok hiç biri babamın oğlu değil . Yeter yahu herkez suçlu bir tek taraftar mı temiz yok yav , yukarda arkadaş yazmış taraftarın kurtardığı maç diye saysan bir kaç tane , Ankaraspor maçın da taraftarda kötü idi rakip atak ta taraftar güçlü bir şekilde ıslık yapıp rakibi oyundan düşüreceğine hakemi etki altına alacağına kendi havasında laylaylom bestelerini söylüyor. Basın zaten aziz ve adnan polatı kurtarma derdinde saldırıyor her türlü oyun peşinde Beşiktaş ı karıştırmaya çalışıyor size basının ekmeğine yağ sürüyorsunuz takımdan desteğinizi çekiyorsunuz . Yazıklar olsun size be aferin devam edin bu kafa ile daha çook seneler şampiyon olmak için Bekleriz . Herkez yanlış bir bizim ertuğrul sporlu lar doğru . hayret bişeysiniz yahu . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Geçmişte yazdığım konularda neden olduğunu yazmıştım. O zamandan bugüne değişen birşey olmadığı için aynı problemler devam ediyor, maalesef işten anlamayan bu yönetim iş başında olduğu müddetçe de devam edecek. Yıldırım Demirören her fırsatta Beşiktaş'ı çok sevdiğini, onsuz yapamayacağını söylemiştir. Bu doğrudur, Demirören hakikaten Beşiktaş'lıdır. Ve parası vardır, varlıklı birisidir. Hepsi bu kadar. Ancak kuru para ve sevgi, akıl ve zeka ile birleştirilmediği takdirde hiç bir şey ifade etmez. Etmediğide gün gibi ortada. Başkanlığa geldiğinden beri 40'ın üzerinde oyuncu transferi gerçekleştirilip 50-60 milyon dolar para harcanmıştır, sonuç rezalettir. Bu takıma her yıl tanesi 10 milyon dolardan 1 tane 'iyi' futbolcu transfer edilmiş olsaydı, bugün 5 tane süper futbolcu artı eldeki oyuncularla kurulacak bir takım, bu ligin tozunu attırır, Avrupa'da da iyi kötü neticeler alırdı. Yönetim bugüne kadar neleri yapamadı: 1) Demirören yönetimi, İbrahim Üzülmez'in yerine yeni bir sol bek bulamadı. Bu tarihe geçecek bir fiyaskodur. Üzülmez'in kanatına oynayan rakiplerin Beşiktaş'ı perişan ettiği arşivlerde sabittir. Kim gelirse gelsin, hiç bir güç Üzülmez'i kesemedi. Bu anlaşılır bir durum değil. 2) Demirören yönetimi, futbolun İtalya ve İspanya'dan sonra en sert oynandığı bir futbol liginde Delgado gibi narin yapılı bir oyun kurucu, forvet arkası, orta saha oyuncusu transfer ederek, transferden ve futboldan hiç anlamadıklarını göstermiştir. Delgado'nun sert bir orta-saha ve stoper karşısında pısırık kedi gibi kaçtığını geldiği günden beri dikkatle takip eden herkes bilir. (Dikkatle takip etmeyip, sadece attığı şık çalımları seyredenler süper bir yetenek olduğunu düşünerek kendini kandırır) 3) Demirören yönetimi, göreve geldiği günden beri PAF takımına gerektiği önemi vermemiştir. PAF takımı kimi zaman antreman yapacak yer bile bulamamıştır. Yetenek yetiştiren bir kaynaktan, "Saldım çayıra, mevlam kayıra" bir hale gelmiştir. Öz kaynaklarından faydalanmayan kulüpler, çok ama çok para bulmak zorundadırlar. Beşiktaş kulübünün, basiretsiz yönetim yüzünden içine düştüğü mali darboğaz, PAF takımına çok daha önem vermesini gerektirirdi. Ama yapılmadı. 4) Her başlayan sezon, şampiyonluğun en büyük adayı olunduğu şeklinde beyanatlarla taraftarda yüksek beklenti yaratıldı, ancak futbolda başarı kadar, başarısızlığında olabileceği göz ardı edildi. Alınan bir iki mağlubiyette taraftar homurdanmaya, bir sonraki mağlubiyette ise herkesi istifaya davet etmeye başladı. 5) Yukarıda arkadaşlardan birisi takımda yıldız futbolcu olmadığını söylemiş. Sicili Beşiktaş kadar lekeli bir kulübe, zaten Türkiye'ye gelmeye gönlü olmayan Avrupa'lı hiç bir yıldızı getiremezsiniz. Futbolcu olsanız, son 5-6 yıl içinde ayrıldıkları neredeyse herkesle mahkemelik olup, tazminat ödemeye mahkum olmuş bir kulübe mi gitmek istersin, yoksa her ay paranı tıkır tıkır aldığın bir kulübe mi gitmek istersin? (Parası ödenmediği için kaçan basketbolcuları, Del Bosque'yi vs. hatırlatmak isterim.) Kabul edelim, Beşiktaş kulübü son 5 yıl içerisinde tarihinde olmadığı kadar kötü yönetilmiş ve bir borç batağına sokulmuştur. Ne FB'nin Fenerium'u gibi para basan bir mağaza zinciri, ne de yılda 30.000 adedin üzerinde kombine satılan bir stadı vardır. Bunlara ek olarak işten anlamayan bir yönetim, Beşiktaş'ı bugünlere getirmiştir. Bundan sonra yapılacak çok bir şey yok. Ucuza iyi oyuncular bulunmalı (örnek olarak Metalist'teki zenci oyuncular gibi) ve eldeki işe yaramayan ıskartları bir an önce elden çıkarılmalıdır.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |