![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | aşkımız renklere!!!
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sevinmek için sevmedik lafını , ben para verir kombine alırım , lisaslı ürün alırım , takım için sevinirim üzülür ağlarım , takımla yatar takımla kalkarım , evimi siyah beyaz döşerim , kartalla güler kartalla ağlarım, bir haftayı o haftasonu oynnan maçın sonucuna göre yaşarım , ama takım kötü giderse , yanlışlar yapılır koca kulüp günden güne eritilir ,futbolcular dünyanın parasını alıp ruhsuz ruhsuz gezsede sesimi çıkarmam tepki göstermem çünkü ben sevinmek için sevmedim olarak algılıyorsak bu sadece safça bir kadercilik olur. Evet sevinmek için sevmedik , Beşiktaşlı olmamızın sebebi alınan veya alınacak kupalar , şampiynoluklar sevinçler değil. Bu bir gerçek hakikaten bir yaşam biçimi bizimki ama, Kimse kusura bakmasın , bu kadar sevdiğimiz bir kulüpde yanluş yapıldığına inandığımız şeylkere de elbette tepki göstereceğiz yada eleştireceğiz . Bu da en doğal hakkımız değilmi ?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |