![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu mudur sevgili kardeşim..yani ayağı kırılmadı diye o rezil herifi hoş mu görelim..ondan ne farkımız kalır..Ben Sivok denen ruh hastasının ki rakibine o hareketi yapan adam başka birşey olamaz, birkaç maç ceza almasından değil ömür boyu men edilmesinden bahsediyorum.Sporda mücadele de saygı da aynı değerde dir.O adamın bacağı kırılsaydı ve de rakıbin değiştirme hakkı olmasaydı ve 10 kişi kalan rakıbi yenseydik içinize sinecekmiydi...Ben kazanayım,rakıbin ayağı kırılırsa kırılsın öylemi ?...Ama görüyorumki ,arkadaşlar hala GS maçında oynar mı oynamazmı onu tartışıyor..,Tabi oynasın bir bacak ta orada kırar.Pardon,burda kıramadığı bacağı orada kırar...Hiç kimse yönetimi suçlamasın ,değer erezyonu yönetim kadar taraftara da bulaşmış..Yazıklar olsun hala o adam bu takımda oynasın diyenlere..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (09-12-2008 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onlar fener bahce her bişey onlarda yaparlar ederler ama kendilerini temiz gösterirler serefsizler de para var sike var basın bile gidemiyoki üstlerine federason ceza versin. Hakemler bile ne tehditler alıyodur kim bilir. Serefsiz 1 . likler yerine SEREFLİ 2. lige 3.cülüge razıyız... Sonuna kadar BEŞİKTAŞ... Burası Beşiktaş alayına gider Ugrasma bizim le ezik oglanı Fener....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzülmez hakketti sivokta haketti şimdi bunlara yorum yapmak gereksiz bizim içi önemli olan gs derbisinde stoperde kim oynayacak ve sol bek kim olacak gerçi sol bekte alternatif yhok seriç olacak ayrıca stoper tuna olsaa bence daha iyi olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bence de yaw..Çok büyütüldü bu Sivok konusu..Sonuçta 1 saniyelik bir olay..Yapmıştır, hatalıdır ama bunu uzatmanın manası nedir..Takıma faydalı bir oyuncuysa ki tartışılmaz, tabiki GS maçında oynar mı yorumu yapılır..Yıllardır BJKa hiç bişey vermeyen adamlar savunulurken, takımın kilit oyuncularınn başında gelen ve sadece tek bir hata yapmış bir adamı bianda silmek çok saçma olur..Herşeyimizle çelişir..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yaşın küçük ama yaşadıkların yaşlamış ![]() teşekkürler kardeşim güzel açıklama
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tuna oynamaLı zan oynamaz insaLLa ibo ya 20 mac ceza wersinLerki kurtulaLım artık delgadoda oyanamasın :@ siwok yok off off
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |