![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Ben Batuhan'ı çok seviyorum. İnşallah, takım arkadaşına höt diyenin önünü kesen, kaşı açılsada sahada mücadele etmeye devam eden, golden sonra kollarını açan adam O olacak. Çünkü O'nu özlüyoruz ve hep O'nlara ihtiyaç duyuyoruz.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Tek Aşk BEŞİKTAŞ-K ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İbrahim Üzülmez: Artist olmuşlar Maç sonrasında çıkan olaylarda başrolü oynayan İbrahim Üzülmez, ilginç yorumalr yaptı. İstedikleri futbolu oynayamadıklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Bizim karşımızdaki takımlar, hep futbol dışı olaylara başvuruyor. Seyircimiz de yanlış yaptı, biraz daha destek olsalardı, en azından beraberliği yakalardık” dedi Şimdiye kadar destek verdılkte ne oldu ıbo...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sacnalıktan başka bir şey değil eğer yenebiliyorsanız sahada yenin artis artis konusmaya gelince herkes konusuyor beşiktas formasını herkes kaldıramaz iboda bunların basında geliyor senin gibi adam bu takımda oynuyor ya ben başka ne dim neyi tartısım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal BatuHan senden de böyle bir cevap beklenirdi gercekten artist olmuslar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | konusmayin susun erdemli olun biraz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |