![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yıllar önce Kadıköy'de Fatih Akyel, İbrahim Üzülmez'in gövdesinin üstünde resmen dans etmişti ve kırmızıyı görüp çıkmıştı . Fakat medy vay ağır karar vay hızını alamadı kasti birşey yok deyip , olayı geçiştirmişti. Şimdi bizde bu centilmenlik oyununa tekrar gelmeyelim. Yaptığı hareket bence de çok çirkin , ağır şekilde de cezalandırılmalı fakat göndermek çok ağır olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Kalmalı .... saygılar ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler ben ,duruştan,ilkelerden,fairplay den spor ahlakından falan bahsetmiyorum.Çünkü ;anlıyorum ki sizlerdebunların hiçbiri maalesef kalmamış...iyi okuyun yazdıklarımı,ben insanlıktan bahsediyorum..o bana "oynasan bilirdin", "git golf oyna", "kız maçı seyret" diyen cahile de bir çift sözüm var ; ben futbola 10 yaşında başladım,bütün kategorilerde oynadım,20 yaşında 2. ligde oynarken bu zihniyetteki bir hayvan ayağımı 3 yerinden kırdı..sonrada amatör kümelerde oynadım.çok kırılmış kemik gördüm..Hayatında topa değmemiş hevesli ezikler bana futbol öğretmesin..Bu kadar ilkesizlik olmaz..Sivok kalsın ,ibrahim gitsin..neden ?..Sivok 2-3 maç iyi oynadı ya..Ama mühim değil 2 maç sonra kötü oynarsa kendi zihniyetindeki çapulcular onu da küfürle,yuh! larla gönderir..Adam rakibinin ayağını bilerek kıracak,rakip eksik kalacak,o adam ekmeğinden olacak,belki de sakat kalacak ve ben o galibiyete sevineceğim öylemi..eğer bu duruma gelmişsem YUUH! olsun bana..böyle düşünenlere de YUUH! olsun..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (10-12-2008 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yok daha neler sivok gonderilmemeli o macta yaptigini pascalin bir macta yaptigina benzettim :arkadaslarim cok kotu oynuyordu ya iclerinden birilerine saldiracaktim yada kirmizi kart gorecektim tamamen hirs meselesi sivok cok istekli bir futbolcu savasiyor toraman gibi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | ısrar ediyorum kalmalı !!! saygılar ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |