![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | doğru sölüyosun sivokun yaptıgı çok çirkin bişeyy karşısındakinin futbol yaşamı bitebilirdii..
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beyler sizler hiç futbol oynamadınız hiç adam akıllı futbol izlemediniz mi..! medyanın oyununa gelmeyin, sivok sert bir faul yapmış cezasını da görmüştür..! üzerine laf söyleyenlere önerim golf oynamaları veyahut cidden futbol tutkunu iseler avrupadan kız-takımlarının maçlarını izlemeler keza eurosport bu maçları yayınlıyor .....Saygilar
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | başka bir emri olan varmı ya centilmenlik diye diye beşiktaş duruşu diye diye 12 yıldır birileri bizi uyutuyor siz hala duruştan bahsediyorsunuz. uyanın beyler ne duruşumuz kaldı ne kuruşumuz kaldı. siz hala bireysel hareketleri tartışa durun atı alan üsküdarı geçiyor be her sene. keşke nouma gitmeseydi, keşke gordonun yerine kıçını açan herifi alsaydık o zaman bir kaç şampiyonluk alırdıkta şimdiki gibi bari sokakta boynu bükük gezmez herkesin alaycı laflarını yemezdik. Beşiktaşlılık duruşunu savunanlar ertuğrul sağlam gönderilirken neredeydi acaba..... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam bir kere hata yaptı diye gönder oh ne ala sivoktan önce gönderilmesi gereken o kadar çok oyuncu var kiiiii | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yıllar önce Kadıköy'de Fatih Akyel, İbrahim Üzülmez'in gövdesinin üstünde resmen dans etmişti ve kırmızıyı görüp çıkmıştı . Fakat medy vay ağır karar vay hızını alamadı kasti birşey yok deyip , olayı geçiştirmişti. Şimdi bizde bu centilmenlik oyununa tekrar gelmeyelim. Yaptığı hareket bence de çok çirkin , ağır şekilde de cezalandırılmalı fakat göndermek çok ağır olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Kalmalı .... saygılar ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyler ben ,duruştan,ilkelerden,fairplay den spor ahlakından falan bahsetmiyorum.Çünkü ;anlıyorum ki sizlerdebunların hiçbiri maalesef kalmamış...iyi okuyun yazdıklarımı,ben insanlıktan bahsediyorum..o bana "oynasan bilirdin", "git golf oyna", "kız maçı seyret" diyen cahile de bir çift sözüm var ; ben futbola 10 yaşında başladım,bütün kategorilerde oynadım,20 yaşında 2. ligde oynarken bu zihniyetteki bir hayvan ayağımı 3 yerinden kırdı..sonrada amatör kümelerde oynadım.çok kırılmış kemik gördüm..Hayatında topa değmemiş hevesli ezikler bana futbol öğretmesin..Bu kadar ilkesizlik olmaz..Sivok kalsın ,ibrahim gitsin..neden ?..Sivok 2-3 maç iyi oynadı ya..Ama mühim değil 2 maç sonra kötü oynarsa kendi zihniyetindeki çapulcular onu da küfürle,yuh! larla gönderir..Adam rakibinin ayağını bilerek kıracak,rakip eksik kalacak,o adam ekmeğinden olacak,belki de sakat kalacak ve ben o galibiyete sevineceğim öylemi..eğer bu duruma gelmişsem YUUH! olsun bana..böyle düşünenlere de YUUH! olsun..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (10-12-2008 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |