![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beyler sizler hiç futbol oynamadınız hiç adam akıllı futbol izlemediniz mi..! medyanın oyununa gelmeyin, sivok sert bir faul yapmış cezasını da görmüştür..! üzerine laf söyleyenlere önerim golf oynamaları veyahut cidden futbol tutkunu iseler avrupadan kız-takımlarının maçlarını izlemeler keza eurosport bu maçları yayınlıyor .....Saygilar _______________________ Yazdıklarıma alınan arkadaşlar olmuş..kimseyi herhangi birşeyle itham etmiyorum, sadece bjk li olan bu takımı gönülden destekleyen herkesin fikrine saygim var.. benim fikrim de budur..Bence nasıl ki sivok kendi kalesine attığı golü isteyerek atmadıysa..yaptığı faulü de "dur bi şu adamın ayağını kırayım" düşüncesiyle yapmamıştır..Sivok bu takımla çok iyi maçlar çıkaracak göreceksiniz.. .....Saygilar
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #3 | ||
| ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sivok´a nefret kusanlar Maldonadoyu gördunuzmu? Sampiyon lig Dinamo Kiev-Fenerbahce SK 1-0 macin son dk sinda Claudio Maldonado Dinamolu futbolcunun suratina yerde tekme atti ve kirmizi kart gördu. Fenerasyon patentli kolpamedya bakalim ne diyecek bu defa? Sivoku katil sifatina koyan tello nun bir hareketini kopyala/yapistir usulu bir araya getirip boks göruntusu veren Milliyet gazetesi prenslerinden olan maldonadoyu nasil savunacak. Hakem penaltinizi da yedi degilmi, Ilhan Parlak pozisyonunda? | ||
| |
| | #4 | |||
| CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bencede biraz agir olur hemen futbolcu göndermek .......... ama bir ceza filan iyi olur ..... | ||
| |
| | #6 | ||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yok artık lebron james....bu kadar saçmalanır ,bu sekılde topçu gonderılecek olursa futbolcu kalmaz ortada...kameraların gormediği alanlarda neler olup bitiyor haberıniz varmı acaba? bu takımdan gonderılecek bırısı varsa oda en son sıvok olur ....
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
| |
| | #7 | |||
| Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Bırakın bu olayları abicim.Pascal hareket yapmasına rağmen beşiktaşlı bu adam beşiktaş sevgisini kazandı ve takımın olmazsa olmazı siz neyin politikasındasınız? | |||
| |
| | #9 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaptığı hareketi görebillme şansım olmadı açıkcası ama denildiği gibiyse gönderilmelidir...futbol emekse ve herkes buradan ekmek kazanacaksa önce mesleğine sonra da meslektaşına saygı duymalıdır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili İbrahim, inan görmek istemezsin,rakibi topu çeldikten sonra bir ayağı ile alt baldıra diğeri ile üst baldıra,ve alttaki tam kemiğe..kayarak müdahele de değil ,kendisi ayakta rakibi yerde zıplayarak yapılmış ve amacı ,kırmak olan bir müdahele..Ve forumdaki sevgili kardeşlerim.."ne olmuş yani" diyorlar..Ben asıl buna üzüldüm işte..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |