![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdiLik kalmaLı...
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | SEZON BAŞLAMADAN ADAMI GÖNDERMEK İSTEDİLER GÖNDERMEDİLER ZTN İLK BAŞTA ADAMIN KAFASINI KARIŞTIRDILAR ODA DOĞAL OLARAK MOTİVE OLAMADI ONUN İÇİN ÇOK GEÇ KALMADAN HEMEN SATMALIYIZ ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ya adama şans vermedilerki oynayabilsin mustafa denizli geldiğinden beri 2 maçta oynadı en fazla süreyle diğer maçlarda 10 dkdan fazla oynamadı denizlinin artık ona şans vermesi gerek! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi satılması doğru değil sezon sonunda ii bi para satılabilir .İnş. tabide ii oynarsann gol çok atarsaa kendisi bliirlecek fiyatını
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bobo su an türkiyede en iyi top sakliyan forvet tabiki eski boboyu özliyoruz . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yha adamkendinin istenmediğini üşünüo ama biz onu istioruz ya o da giderse beşiktaş ne olur yha o bizim golcümüz bu sene adan doru düzgün 90 dakika boyunca oynamadıki tabi bizim beklentilerimizin altında oynar çünkü istenmedğini düşünüo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa denizli şans verse bile adam ilk yarı oynuyo ikinci yarı çıkartıyo veya tam tersi oluyo zaten bobo yedek kaldığı için adam artık deliye dönüyo çünkü bobo gibi birisi yedekte durması bana göre saçma ama gelde bunu mustafa denizliğe anlat adamın kalitesinin düşmesini bekliyo heralde
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa denizli şans verse bile adam ilk yarı oynuyo ikinci yarı çıkartıyo veya tam tersi oluyo zaten bobo yedek kaldığı için adam artık deliye dönüyo çünkü bobo gibi birisi yedekte durması bana göre saçma ama gelde bunu mustafa denizliğe anlat adamın kalitesinin düşmesini bekliyo heralde __________________
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo nun kalitesi tartışılmazki suan Türkiye nin en iyi forveti ve bizim ona ihtiyacımız var öncden de demiştim anca sezon sonu göndermeliyiz. Takımda forvetmi kaldı ki Bobo gibi kaliteli oyuncuyu gönderecez.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nobre gol atmasi icin 5 tane pozisyon gerekiyor ama Bobo 1 tanesini kacirsa digerini atiyor.. Bu takimin golcusu Bobodur.. Buyuk maclarin adami Bobodur ( Marseille, Liverpool, Fener, Galatasaray ve Trabzon)
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |