![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu sezon yüzde 90 GS şampiyon olur, kadrosu FB ve TS den çok daha kaliteli. yüzde 10 ihtimalde TS diyorum. arkadaşlar 18 değilde isterseniz 108 yaşına gelin, yinede Beşiktaşın 1 şampiyonluğunu görmüş olursunuz. bu takım bu mantıkla olacağı bu!! ibrahim toraman, ibrahim üzülmez, gökhan zan, serdar kurtuluş, ali tandoğan, Delgado, nobre, ekrem dağ, uğur inceman vs. bunlar ne böyle ya !!?! ben böyle oyuncuları bank asya liginde rahatlıkla bulurum, Beşiktaş beni manejer yapsa yemin ediyorum. bir GS ye bir FB ye bakın, milan Baros, Casio Lincoln, Hary Kewel, Arda Turan ,Nonda ,Roberto Carlos, Alex, Guiza ,Lugano daha saymakla bitmez hepsi dünyaca kaliteli oyuncular. bide bizimkilere bakın; hepsi cello mello.. Beşiktaş bu kafayla giderse anca 2103 yılında belki şampiyon olur. Doldurmuşlar takıma 3. sınıf oyuncuları, hoca değiştirip duruyorlar, Dünyanın en iyi hocaları Marinho, Scolari, Alex Ferguson, gelse yine bişey yapamaz bu takımda çünkü oyuncular 3. sınıf , saygılar arkadaşlar. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #16 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fenerin olup olmaması önemli değil..cinconlar nolacak ? 3topç sırtlıyor herifleri. hem havalarını almak hemde lige tutunmak adın cincon maçı sezonun ölüm kalım maçı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz sadece kendi işimize bakalım...diğerlerinin ne yaptığı önemli değil o kadar...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamlar devre arası tabiki transfer yapcaklar nerden nereye geldilerbu sezon fb gsçekişir gibi geliyo yine bütük ihtimalde gs olur acı ama gerçekleri konuşmak gerek haftayamaçda da şu durumla hiç ümidim yok içimden bi ses hezimete uğrucaz diyo umarım yanılırım
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßencede..kadromuz ezikLrinkinden dha saqLam..potansiyeL war ama kuLLandırmayı ßiLen yhoq..ikinci yarı kesinLikLe ßiz we qayse arasında qecer ßence..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |