![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ii oynadığında yere göğe sığdıramayan, kötü oynadığında yerden yere vuran bi taraftarımızın olması ne kadar acı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben Cisse nin bir iki mac disinda, süper bi top oynadigini ya da birilerinin onu göklere cikardigini görmedim. Buradaki serzenisimizin sebebi böyle bi oyuncunun maci 10 yan pasla tamamlayip aksam olsun mesai dolsun mantigiyla oynamasidir. Cissenin oynadigi yer takimin bel kemigidir. Cisse yeteneklerini ortaya koymassa bacaklar ve vucud ayri ayri islem göremez. O baglantiyi sevgili oyuncumuz Cisse yapacak. Cisse den ben herseyi bekliyorum abicim gol atmasini asist yapmasini, presle bogmasini defansa yardimini, ne beklememiz lazim orta sahada dur adam kalabaligi mi olsun diyecez. Benim icin en önemli pozisyon Cissenin oynadigi yerdir. Bu kadar önemli bi adam hangi önemli macda, bak gol atti demiyorum "ne yapti?" Galatasaray macini dönderirse Cisse dönderir. Yirtinmamizin sebebi budur.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cisse den amatör topçu bile olmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |