![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Budur işte.. Delgadodan bize hayır yok bunu anladık..O mevki için de avrupada transfer edilecek çok fazla oyuncu yok..Riquelme gelirse tabiki iyi olur..Ama olmazsa da Alex gibi bir adam çok iş yapar..Kimisi yaşlı diyor, kimisi Fenerli diyor..Fenerden alacaksan Alexi alacan..Yozgatlıyı, Mustafa Doğanı fln değil..Yaşa gelince de adam zaten koşmuyor yaşlansa nolur ki çok da fazla deil yaşı.. Türkiye ligini düşünen bir ekip için Alex büyük oyuncudur..Bunu yıllardır gösteriyor bize..FB nin en kötü dönemnde bile skor yükünü hep omuzluyor..Fayda sağlar bu adam..Ama Delgadoyu yollayıp alırsak tabi..Yoksa gereksiz olur..Ayrıca takımın iskeletini korumalıyız..Nobre ve Holoskoyu çok iyi besler Alex.. Ama ben yalan haberdir diyorum; KanalD nin haber konusu olsa da.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
alex ten sonra kolin kazım ı da alsın lugano yu da alsın devid in de sozleşmesi bitiyo onuda alsın başka kaldı mı fenerli onları da alsın. ![]() ondan sonra hala ben beşiktaşın başkanıyım diyemez artık kulubun kapısınıda fenerbahçe yazdırırsın ohh super olur başkan super sana da bu yakışır zaten.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() yorum yok ![]() ![]() ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | istatistiklere bir bakarmısın
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ne gerek yaw oyuncu lazım bize alex deil
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirörenin yapmadığı şey değil.Yaparmı yapar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | amannnnnnnnnnnnnn allah korusun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |