![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gs maçında kesinlikle 3'lü savunmayla oynamamalıyız diyen arkadaşlar!!! Ben her zaman 4'lü tandem alan savunması taraftarıyımdır. Fakat: Sivok cezalı. --> G. Zan - Zapo tandemini Metalist ve Fener maçlarından sonra bu maçta da uygulamak göz göre göre intihar olmaz mı??? Yok hayır, Toraman - Zapo ikilisi tandem oynasın diyosanız. Bu sefer soruyorum: Sol bek kim olacak, Seric mi??? Ya sağbek? arda - kewell gibi kanat oyuncularına karşı sağbek de ben Tandoğan veya S. Kurtuluş'u düşünmek bile istemiyorum. arda-lincoln-kewell-baros gibi tekniği ve uyumları üst düzey bir hücum düzenini karşı elimizdeki oyuncularla kurulacak bir 4'lü savunma intihar olur... benim aklımdaki sistem ve 11'i yukarda yazmıştım zaten.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
S. Kurtuluş ve Seric bekte çok hantal kalıyolar bence. arda falan duman eder bunları.. tandoğanın da savunması zayıf. o yüzden 4'lü oynamak pek mantıklı değil.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | galatasaray maçında 4-5-1 düzeni ile galatasaray karşısında galip geliriz. Konu can35 tarafından (13-12-2008 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi katılıyorum tabiiki buna ama 3'lü oynayıp G.Zan'a muhtaç kalmaktansa bu şekilde oynamayı tercih ederim...Rüştü-Serdar-Zapo-Toraman-Seric-Cisse-Uğur-Ekrem-Tello-Holo-Bobo 11'i iyi olur bana göre... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya sen kendi kendini tersliyorsun!! Diyorsunki Seric veya Serdar Kurtulusu bekte dusunumeiyorum cunku karsisinda Arda ve Kewell olacak diye. Ama dusunsene orada hic kimse olmazsa Arda ne yapar biliyormusun? Lincoln ne yapar biliyormusun? Allahdan Kewell yok!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | beşiktaş fenerbahçe maçından beridir 2 li defans oynuyor sivok cezalı olunca i toraman ikilinin önüne geçti serdar özkan da tello yerine bjk kadrosu şöyle olmalı rüştü - stoperler( sivok zapo) bek( 2 yeni adam) önlerinde m topuz ortada 10 numara delgado yerine kim alınacaksa önlerinde tello ve ekrem forvette bobo holosko. yani bjk ye en az 4 adam lazım.bu arada böyle oynarsak ali samiyende bizi ne yaparlar artık bilemem
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rüstü serdar kurtuluş -- zapotocny --i.toroman-- tello ugur----- cisse serdar özkan ---- ekrem delgado nobre Konu can35 tarafından (13-12-2008 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | imza...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |