![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | La ne süpriziii yetmedi gibi rezil ettiğinizz bizi... Eziklerde kigibi kadro çıkarıp sora da yenilip sonra kameralar karşısına geçip sırıtacaksan çıkma o sahaya DENİZLİ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | seriç oynar holoskoyla nobre yedek olur süpriz dediği budur heralde ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tek Aşk BEŞİKTAŞ-K ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | katılyıorum kardesımm.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | biz süpriz felan istemiyoruz hocam biz 3 puan ve sampiyonluk istiyoruz ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bu adam demirören gibi başa bela yaa kafasına göre yapıyo herşeyi tutacak bobo 11 de başlıcak ama gol atamıcakk nedenide sürekli oynamaması olur ya da 11 oynatır bobo galibiyet golünü tatar denizliyi ... eder walla bencede iyi eder....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gidiyom denizLi efendi ali samiyenee gidiyom bakalım ne süprizi varmış. cekicez yine cilemizii..
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben mustafa hocaya güveniyorum ve bu maci alicamizdan eminim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |