Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı
Kardeşim sen kimsin milletin Beşiktaşlılığını sorguluyorsun? Ne demek git antibeşiktaş forumunda yaz sen kimsin ya ?
Ben Beşiktaşlıyım kardeşim kendimi bildim bileli senden tek farkım , bu takımı beğenmemek , bu futbolcularla bu kadroyla büyük bir başarı elde edilemeyeceğini düşünmek.
Sanamı soracağım ne düşüneceğimi ne yazacağımı ?
Yeri gelince bu basın kolpa , yalan yazıyor inanmayın demeyi biliyorsunuz . Nereden okudunuz Avrupadan gelen o büyük teklifleri ?
Sence Boboya Delgadoya veya herhangi birine gerçekten büyük bir teklif gelse satmazmıydı bu yönetim? !!! Ben inanmıyorum , inanmak zorunda da değilim , seninle aynı düşünmeyede mecbur değilim güzel kardeşim. Ben Polyannacılık oynamak da istemiyorum. Sezon sonu inşallah yanılan ben olurum , ama hataları veya eksiklikleri görüp bunları dile getirenleri senin yaptığın gibi antibeşiktaşlı veya hain ilan ederek hiçbiryere varamayız , böyle Demirören gibilerin masallarına inanmaya devam ederiz ve daha çok sezon sonları üçüncü olup UEFA ya gidebilmek için dua ederiz.
Sevinmek için sevmedik , evet bende bu düşüncedeyim ve o yüzden bu kulübü bu kadar seviyorum . Benim burada takımı yetersiz gördüğümü söylememin Beşiktaşı sevip sevmemeyle ne alakası var onu da anlamış değilim. |
Guzel cumleler kurmaya calısmıssın ama futbol bilginin hic olmadıgı apacık ortada. İlk olarak oynadıgımız takım icin koy takımı demissin. Bizde avrupa devi demiyoruz ama o kadar basite indirgiyemezsin. Turk milli takımı bu yıl avrupada yarı final oynadı mı kardesim??? Oynadı demi. Yarı final oynayan takım bu begenmedigin ulkenin milli takımıyla bosnada oynadı ve 3-2 kaybetti. Resmi mac resmi. Hazırlık macı degil. Adamlar cıktı catır catır yendi. Sonra bizim takım gitti yarı final oynadı. Simdi konuyu nereye getiricem. Gunumuz futbolu senin sandıgın gibi kagıt ustunde oynanmıyor. Her takım cıkıyor mucadele ediyor. Siroki karsısında takım biraz tutuktu tamam ama sonucta istedigimizi aldık. Senin gordugunu herkes goruyor ama sen elestirirken hep bardagın bos tarafına bakmıssın..Bizim mevcut kadromuz lig icin yeterlidir, uefadada is yapar. Tahminim sen medyanın etkisinde fazla kalmıssın. Yere goge sıgdırılamayan fener itleriyle inonude 1 puan alabilseydik bu sene biz sampiyonlar ligindeydik onlarda intertotoya gidiyordu. Bu sene defansta problemde yasamıcaz ve sonucu hep beraber gorucez.. Bu kadar iddialıysan gel sana herkes onunde bir oneri.. Ben diyorum ki bizim takım sampiyonlugu son haftaya kadar kovalar ve cok buyuk hakem hataları olmazsa sampiyonda olur diyorum.. Sende olamaz diyorsun... Besiktas sampiyondan 3 puan geride kalırsa ben bi daha bu forumda yazmıcam, kalmazsa sen yazmıcaksın. Tamam mı??? Biz seni tanımıyoruz ama sende bizi tanımıyorsun. Kimin futbol bilgisi fazla onu allah bilir. Belkide karsında senede 600-700 un uzerinde turkiye ve avrupa macı izliyen biri vardır!!! Kisisele girmeye gerek yok sadece bu tepkiyi ve karamsarlıgı yersiz buluyorum. Buda benim dusuncem!!!