![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| abicim benim için sorun başarılı yada başarısız olması değil ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | nokta
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meltemciim; bak istersen şöyle yapalım: Bilgisayarın elektrik fişini çıkar,yerine iki parmağını birden sok bakalım..bak nasıl rahatlayayıp relax olacaksın ehüehü.. ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tanju doğru söyledi ertuğrul hocaya haksızlık edildi. mustafa denizli nin başarılı olduğu söylenemez ama oyuncularımızı tanıdıkça daha iyi şeyler yapacağına inanıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman kollarını aç ve kendini balkondan aşağı bırak ..hadi abisinin kuzusu..ytoksa ben atlıcaam... Ramazaaaan... yeettiiiiiş...
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | En azından medya gücü olan bir hocamız var, bence bunun için mutlu olmalıyız. Geçen gün NTV'de ki programda fener maçının hemen arkasından konuk olmuştu ve yaklaşık 45 dakika hiç ara vermeden Beşiktaş konuştular, sonra 3 dk fener maçı özeti ve sonra yine hocamız gidene kadar Beşiktaş konuşuldu. İnanın bu benim hoşuma gitti. Eğer Mustafa Denizli değilde başka bir hoca olsaydı orada, 3 dakikada bir saraçoğluna bağlanılır ve program bölünürdü. Ama bunu yapamadılar. Bu da hem hocamızın karizmasını hemde gücünü gösterir..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
" bu ne "diyebilecek kadar tanıyor medyadaki maymunları..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |