![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yıllardır BJK spor programlarında hep en sonlara, belki de bitmeden önce 1-2 cümle olarak bırakılmıştır..Şampiyon olduğumuz sezon bile okadar ön planda değildik hani..Bırakında T.D gelince zaman ayırsınlar..Bari onu yapsınlar..Zaten o zamanı ayırmasalardı hocayı oraya çağırmazlardı..Hoca da o konuda talepde bulunmuştur belki önceden..Bunun Denizliye özel bişey olduğunu düşünmüyorum.. Bi de bi hocanın başarılı olup olmaması 2 ayda anlaşılmaz gibi bir yorum var.. Yıllardır bunu söylüyo herkez..Doğru bir konu tabiki ama böyle denilen bütün hocalar başarısız oldu.."Takımı yeni aldı, daha alışamadı, kadroyu oluşturuyor, 2 ay sonra görün siz vs. vs." Bu ve bunun gibi bir sürü söylemi rahatlıkla hatırlıyorum..Umarm Denizli bacağını kırar şeytann..1-2 ay içinde takımı uçar hale getirir..Ama pek sanmıyorum..O yönde ışık alamıyorum..Tanju konusuna gelince..Yorumcular camiasında hesaba bile almadığım isimlerden...Oturup kelamları dinlenilecek cinsten değil..Karakterini de beğenmiyorum..Zira Karetta abi birşeyler söylemiş o konuda.. Konu İbodaca tarafından (16-12-2008 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence mustafa denizli su an kadar hic basari olmadi besiktas da ama buna birsey diyemicem cünkü besiktasa yeni gledi ve mustafa denizli anlamistir ki tv de konusuldugu gibi kolay degil bu isler.... bu tanju neden böyle konustu simdi anlamadim herkes takmis besiktasi kafaya ...... | ||
| | |
| | #3 | ||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | tek yapdığı şey süpriz yapmak başka bişey yapmıyor gs maçındada süpriz yapacakmış korkulur valla meltem sonuna kadar arkandayım ama ben denizlinin şampiyon yapacağına inanmıyorum yaparsa işte o bir büyük süprizdir
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden şaka yapsın ki..son 2 hafta takım vasat oynadı diye bu karamsarlık neden anlamıyorum.. fener maçına kadar bir çok otorite tarafından şampiyonluğun favorisi beşiktaştır deniyordu..hatta fener maçından sonra bile 10 kişi kalan bu takımı oynadığı oyundan ve mücadeleden alkışlamamadık mı?Denizlinin dediği gibi ankaraspor birazda ankaragücü maçı hariç bende takımın oyunundan memnunum her ne kadar istediğimiz puanları alamasakta..daha da iyi olacak diye düşünüyorum..bence başka fikirlere şaka mı ? diye sorma..yorumunu yap ki neyi savunduğunu bilelim ![]() Konu RamesooN tarafından (17-12-2008 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #7 | |||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tanjunun futbolculuğu zmanındaki futbol yok artık abuk sabuk yorumları bıraksınlar artık ya, tvlerde oturduğu yerden sallamak kolay ... denizli geldiğne günden bu yana çok fazla puan toplatmamış olabilir ama en azından son ankaragücü maçına bir bakın: dünyanın pozisyonu yakalandı ama sadece tek gol atabildik ve kazara gökhan emreciksin'in topu direk yerine içeri gitseydi suçlu denizli olacaktı. puan kayıpları illaki olacak ama 2 senedir görmediğimiz futbolu görüyoruz bunu kimse inkar edemez puan olarak da gerisi gelecek inş.
__________________ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |