![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonuc ortada besıktası yıkmaya calsıyorlar ama yıkılmyacagız onlar ıstedıgı kadar uzerımıze gelsınler ıstedıgı oyunları oynasınlar besıktASKI bıtıremıyecekler
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet arastirilmasi gereken bir olay bu boyle seymi olur anasini satayim baska yan hakemmi yokmus ligde
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ne denir buna ya oha demek bile ağır küfürler etmek az böyle işler masabaşında bitiyor sayın demirören sizde elinizi taşın altına soksanız bir kez ne olur? bizi kim savunur kim bunlardan kurtarır temiz bir lig al sana örneği 10 haftada 20 puan kaybeden büyük bir kulüp nedir bu ya!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu konunun devamı Bülent Yavuz II topiğinde mutlaka okuyun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forumdaki arkadaşların bu konulara ilgi göstermemesi düşündürücü.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şu an federasyonda görevli olan Yüksel Okçuoğlu, o dönemde neler döndüğünü çok iyi biliyor..O zamanlar Şişli de VİNSA bayisi idi ve iş gereği çok sık görüşüyorduk..Ve buna benzer şeyleri anlattı hep..Birilerinin yönetimi dürtmesi gerek..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu iddialar ispatlanamadığı sürece komplo teorisi olarak kalacak malesef, evet o sezon ikinci yarı Samsun maçıyla çok kötü başladık ve bence o maç bizi bitiren maç oldu Papilla da kahraman oldu ama sonraki maçlarda öyle hatırladığım büyük hakem hatası olmadı, ufak tefek şeyler olmuş olabilir ama Samsun maçı hariç hakem hatası diyeceğimiz bir maç kaybetmedik diye hatırlıyorum. Evet hükmen yenildiğimiz ilk maç bizim için büyük travma oldu ama biz hala o travmanın etkisinden çıkamadık sanırım, Beşiktaş hakemi de yenebilmeli yeri geldiğinde, biz rakiplere üstünlük kuramadık ki hakeme sıra gelsin. Yani demem o ki hakemler etkili olabiliyor bazen doğru ama senin kazanacağın maçı hakem alıp da rakibe veremez biz hakem lafını ettikçe takımın eksiklerini toparlayamıyoruz, takım takır takır topunu oynar rakibi sahadan siler ( mesela Barcelona'nın La liga'da yaptığı gibi ) o zaman deriz hakem hatasıydı şuydu buydu ama bizim bahane üretmeden önce sahada Beşiktaş gibi oynayan bir takıma sahip olmamız gerek.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keşke bunları araştırabilecek olayların üstüne gidebilecek bir tane savcımız olabilse ama ben bunun bile araştırılabileceğini düşünmüyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Futbolda bir şampiyonu sadece çalınan düdükler değil çalınmayan düdükler ve verilmeyen kartlar,penaltılar da etkilidir..Sizin diğer rakiplerin maçlarını seyretmeden bunu komple teorisi ilan etmeniz bu sebeple havada kalıyor. Ben hem FB nin hem de GS nin ama özellikle FB nin maçlarının tamamını seyrettim ve en az haketmediği 3-5 maçı hakem itelemesi ile kazandığına şahit oldum.Ayrıca ,erteleme maçında Nobre nin oynatılması bile yetmez mi.. Diğer taraftan Barcelona gibi ezen bir takım 200 mio.euroya kurulur dostum,O yılki takımımızda Barca kadar olmasa bile ,Türkiye şartlarında ezen bir takımdı ..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |