![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yardımcı hakemın adı ne
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Zaten ezikleri düşme hattından kurtaranda bu hakemler.Her maç rakip takım 10 kişi kalır, maçlar altın tepside sunulurdu.Şimdi işi iyice abarttılar elle gol atmaya da başladılar.Oh ne ala memleket bizim elle atmamamıza rağmen (Nobre/Ankaraspor maçı) golümüzü iptal ederler,ezikler elle-kolla golleri atar puanları götürür.Beşiktaş bu ligde piyon olarak kullanılıyor.Artık buna birilerinin dur demesi lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adam bıle sevınmıyor gerı donuyor elle attıgını bılıyor ama hakem gol verıyor onu bırakın bugun ts macında olmayan penaltı ts lı 2 oyuncuya 2 sarı dan verılmesı gereken kırmızı ve tayfunun ılk sarı karttan haberı yok arkası donuk gormuyor hakem uyarmalı ama bılmıyor ve 2. sarı kart gecmıs olsun
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla maçı izlemedim ama çok ayıp ya resmen belli el var işte sinir bozuyor bu hakemler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAKEMbahce....!!!!!
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim buz gibi golü el diye iptaleden yan hakemler nedense rakiplerin buz gibi el kararına GOL diyebiliyor. ve Ezik orta hakemlerde buna uyuyor.. Bizboşuna yırtınıyoruzz. Kağıt üzerinde herşey belli. Hakkımızı savunacak ve çıkıp adam gibi konuşabilecekde yönetimimiz olmadığı için de böylee izleriz başkada bir şey değişmez bu düzende...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa olmuyor anelka embesilide aynı sekilde atmıstı yazık emeklere yazık futbola Leke sürmekten başka bişi yapmıyor herseyi gectim yasin midir nedir o annesini tanımak istedigim kişi.. beni deLi ediyor :@ uLan bu kadar peiLik adam olurmu ya konyanın nizemi goLüne gol degildi diyor yuh ya önderede burdan sesLeniyorum ... be ********.. eLime koluma carptı da diyemedin ya aLdıgın para haram olsun ..... söyLencek cok söz var.... bunLarda profosyeL futbolcu iştE...
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emek hırsızları hepside adam olan gider söylerdi ama adam değiller ki masa başlarında işleri hallediyorlar bizde sadece seyirci gibi seyrediyoruz... Yazıklar olsun hepsine de....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |