![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | gene gitsin şampiyonluk onda değilim ama i.ne demirören hala başta kalacak ya deli oluyorum.(bu arada bjk başkanlıgı haketmeyen birine saygılı konuşamam,kimse bu konu ile laga luga yapmasın) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O kadar parayı oturduğum yerden bana verseler üstüne daha piskolojik destek veririm isteyenlere ![]() ne diyo bu adam yaa. Konu Efsane48 tarafından (21-12-2008 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 77
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar, Beşiktaşımızın bu hallere düşmesinin nedenlerini hepberaber tartışalım ve varacağımız sonucu Yönetime ve Teknik heyete duyuralım. Madem onlar bizleri bu hale soktular ve çare bulamıyorlar bari bizleri dinlesinler. Bıktık artık yenilgi yüzü görmekten. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
şampiyonluk gidermi gitmezmi belli olmazda dediğin gibi şu lanet olası demirören artık istifa et yeter artık bu takıma verdiğin zararlar.. perşembe günü yapıcakmış açıklamasını..demirörenin bu saatten sonra Beşiktaşımıza yapacağı en büyük iyilik istifa olacak..istifa et başkan yeter artık.............!!!!!!!! YÖNETİM İSTİFA...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ALENEN İNTİHARA TESVİK EDİORUM SAVCILARA DUYRULUR..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bugun arkadasim on masada ici iciyr iyice serhoslayinca bana sarmaya basladi takiliyor tabi hakli olarak az daha daliyordum arkadasima ayni takimda futbol oynuyorum hayatimda kavgayi sevmedim ama ben bile bu duruma geldim artik yeter ulan sizden cktigimiz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan ben ne yapayim uykularim kaciyor, futbol muhabetine katilamiyorum utancimdan, her sezon ayri rezillik, asil tarftarin ihtiyaci var
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | psikolojik destekmiş.Tupcu denizlinin de arkasına!!! geçer zaten.O zaman alır psikolojik desteğini arkadan!!! Yaw artık şunu taraftarın iyice bilmesi lazım.Bu olay taktik,teknik meseleden çıktı.Tamamen idari problem.Çünkü idari problem takıma ve camiaya yıllardan beri zarar veriyor.Taraftarsa ankaragücü maçında daha hala destek veriyor.Yazıklar olsun orda 1 kere bile tupcuyu protesto etmeyene.Allahdan korkar insan da 1 kere istifa diye bağırırdı.gs liler bağırdı ya daha ne deyim....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |