![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teknik direktörler aleyhine bu kadar organize tepki veren taraftarlarımız neden yönetim aleyhinde hiçbir faaliyete girmiyor düşündürücü. Bu kulübe Dünya markası isimler Del Bosque, Tigana veya kendi evladımız dediğimiz Riza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam gibi isimler geldide ne oldu mevcut yönetimle? Halen olaya dar pencereden bakıp tüm suçu antrenöre yükleyip hayaller kurmak pek fayda getirmez. Çünkü biraz düşününce anlayabiliriz ki Denizli gitse bile şu an gelecek hocanında mevcut şartlarda destanlar yazması beklenemez..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zaten mustafa denizliye gelene kadar cok problem var ama bi gercek varki Mustafa denizli tam bir..... artık boşluğu kendiniz doldurun.Yani önce yönetim istifa diorum çünkü bu adamlar herseyin bası.Denizli zaten cok yakında ne mal olduğu ortaya cıkacak hatta cıktı bile ama su anda gitmesin sezon sonunu görebilrise o ayrı tabi...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Size katılıyorum ama adamın suçu yokki hala kendisini cimcimeyi yada ezikleri çalıştırıyo sanıyo napsın alışmış akemlerle maç kazanmaya. Onu getirende kabahat. ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilk önce demirören gitmeli gerisi kendiliginden gelir demirören istifaaaaaaa
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hep söylüyorum bu gelinen durumda en son suçlu Denizli dir. Denizli , Ertuğrul , Tigana, Rıza , bunların hepsimi kötü hocaydı, hiçbirimi futboldan anlamıyordu? sorun yönetimin mantalitesinde , vizyon darlığında. fenerin GS nin eskileriyle takım yaptık , küçük topçulardan büyük takım yaratmaya çalıştık, olmuyor işte kardeşim olmaz da ... Büyük takım büyük futbolcularla olur, kim demişse doğru demiş bu lafı... çakma yıldızlarla olmaz bu iş
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tabiki tek suclu denizli degil ama denizlide sutten cikmis ak kasik degil herkez diyordu burda denizli tecrubeli hoca denizlinin gelmesiyle birlikte tecrubesinide katip bu takimi sampiyonluga tasir falan diye ozellikle denizli hayranlari vardi resmen aramizda peki bu nasil tecrubeymiski bir takimin sezon basi calismalarindan baslayarak ligin 6. haftasina kadar calistigi sistemi daha geldigi ilk mactan itibaren bastan asagiya degistirilmemesi gerektigini bilmiyor bu nasil tecrubeymiski gecen sezonun besiktas defansini kendisi bile kotuledigi halde defansi degismis takimi tekrar gecen seneki defans futbolcularina teslim ediyor birisi bunu soylemeli once bana yonetime zaten diyecek ne kaldiki arkadas yuzune tukursen yarabbi sukur diyor adamlar hocalarin her sene degismesine cok karsiyim burda bu konularda beni takip eden herkez bilirki istikrardan yanayim delboskeyi destekledim kariyerini deneyimini anlatmaya gerek yok sanirim ama ilk hamlesi ramazan kursunlu denen 20 yasindaki cocugu besiktasin kalesine koydu ve guvendi ibrahim akin en iyi top oynadigi donemi delboskeyle yasadi hoca genclere guveniyor alt yapi takimiyla ilgileniyordu demekki bu hocanin gelecege yonelik planlari vardi destekledim gitmesin dedim serefsizler tam takim kendini bulmaya baslamisken kupada yenildik mi beraberemi kaldik tam hatirlamiyorum kestiler hocanin biletini tabi delboskeye kestigimiz bilet baya pahaliya mal oldu bize (8 milyon eurocuk kadar ) hadi pesinden riza geldi en baslarda cok sevindim transfer doneminde yaptigi hata yuzunden (herkez yanlis anlamasin aldirdigi futbolculara lafim yok her hoca inandiklariyla calisabilir) ama ailtonun alindiginda benim haberim yok bana haber vermediler dedi ve orda calismaya devam etti o zaman rizadan sogudum biraz acikcasi gidip kalmasi konusunda ses cikarmadim hadi pesinden tigana geldi geldigi zaman cok tanimiyordum daha dogrusu tabiki bir futbol efsanesi oldugunu biliyordum ama hocaligi nasildi ne yapiyordu bilemiyordum ulan bi baktim bi gun takimda bi cocuk oynuyor arkadaslara dedim bu kim lan simdi kimse tanimiyor adami ana bi baktim besiktas alt yapisindan 16 yasinda br cocuk emre ozkan iste dedim adam budur gelecek icin hamleleri var heleki basina belirli bir yasak koyup umraniyenin belirli yerlerine girmelerine izin vermeyisine adeta mest oldum tabi basin yazdi bizim taraftar da uydu basinin gazina geldi ve tigana da tam adam gibi takim olacakken kovuldu sonra ertugrul saglam geldi takimin basina alt yapidan 10 taneden fazla genc cikardi a takim kadrosuna hepsinede sans tanidi a takim kadrosunda oynatmaya basladigi ibrahim kas arkadasimizi ispanyol getafe kapti bizim ayilarin kis uyusunda oldugu gunlerde serdar ozkana tum turkiye hayran kaliyordu onun oldugu donemlerde herkez korkuyor oynatmiyordu bu cocuklari ama o cikartip sans taniyordu bu cocuklara besiktas nitekim ertugrul saglam doneminde son 4 sezonun en cok galibiyet aldigi ve puanla ayrildigi sezonunu yasiyordu ertugrul saglamla istanbuldaki porto macinda 90 dakika boyunca portoyu bogup iceriye bi turlu sokamadigimiz golu konusacagina millet kaldiki o maci kazansak ayni zamanda besiktas ilk defa gruplardan cikmis olacakti ama millet liverpoola yenildigimiz 8 0 i konusmayi tercih etti ve herkez kafasina koydu ertugrul saglam'in takimi 8 0 yenilmisti kotu bir hocaydi ertugrul saglam cunku kale cizgisinden toplari cikaramamisti o macta ulan adama diyorsun yahu kardesim ama porto macini kazansaydik gruptan cikiyorduk buna uzulmuyorsunda bunami uzuluyorsun o onemli degil diyor adam tek mac daha onemli 8 0 yenildik 6 0 yenilsek belki ona daha cok uzulebilirdim neyse oyle boyle derken bizim yonetim ilk defa dogru hamle yapip ayni hocayla 2. sezonuna basliyor hele sukur diyor benim gibi istikrar duskunleri bu yonetim adam olacak herhalde ama oda ne koy takimi karkihw cikiyor kurada cumle gazetelerimiz basliyor koy takimi karkiw keklik karkiw istanbuldaki ilk macta anlasiliyorki bu karkiw keklik meklik degil bas baya kaya tabi adi karkiw ya bazi cok futbol bilgini arkadaslar kucumsuyorlar takimi felasil kelam karkiwde 4 gollu bir maglubiyet daha aliyor ertugrul idam sehpasina yollanmaktan daha beter ediliyor yonetim tarafindan hocasi gorevdeyken hemen macin bitiminde baska hocalarla gorusulmeye gidiliyor yonetime gorede koy takimi karkiw e eleniyor besiktas o karkiw su an lider olimpiyakos benfika galatasaray hertaberlin in oldugu gruptan gol yemeden lider cikan koy takimindan bahsediyorum ben olsam ogun birakirim ama adamin icinde besiktas sevgisi var pazartesi gunu ligde takiminin maci vardi bugun birakip giderse ihanet olurdu bekledi macini kazandi ve birakti daha dogrusu biraktirildi hemde ligde 4 galibiyet 2 beraberlik almiskenki beraberligin biri bu sezon yenemedigimiz ilk 5 siradaki lider takim deplasmanindan hatta hatirlarsaniz bunun icin bile kizdi taraftar ertugrul saglam hocaya isin ozu ne bizim kendi taraftarimiz nede yonetimimiz futboldan da futbolcudanda hocadanda anlamiyor kliselesmis hareketlerimiz var artik 2 mac kaybedince hoca gonderilecek 3. hatasini yapan futbolcuya kufur edilecek hocalar istifaya davet edilecek bizim taraftarimiz sadece bunu yapiyor artik etkimizi gucumuzu herseyimizi kaybettik besiktas futbol takimi uzerinde ankaragucu taraftari kadar olamadiysak olamiyorsak herkezin sapkasini onune koyup dusunmesi lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (23-12-2008 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu yönetim bizde olduğu sürece mustafa denizli de gitse en iyi teknik direktörüde alsak değişen birşey olmayacak. hastalıklı bölgemizden yani yönetimden kurtulmamız şart ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu yönetim niye istifa etmez.sayın başkanımızın alacağı varmış.Beşiktaş'ımızda kimsenin alacağı kalmaz.lütfen istifa etsin.5 senedir çektiğimiz nedir.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |