![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu da en kolay türk cevabı "yalandır" ya arkadaşım bu adam kac zamandır ortada olan bir haberdi zaten ne yani hep yalan hep yalan ve birde tvdeki 3 kaynaktan doğrulanmış diyorlar bide ve birde su varki bu adamla ihsan kalkavanını arası cok iyi hatta ihsan kalkavan ın yönetimi gecici olarak idare edeceği ve kalan bir yıllık süre bittikten sonra başkanlığa geleceği yazılıyor ama tabii sen de sunu diyorsun "YALAN" İYİ AFERİN SANA SÜPER YORUM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben hayal dünyasına girmiş durumdayım şu an ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | pek inandırıcı değil ama inşallah olur.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | inş ya inş doğrudur . .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yok ya böyle birsey olmaz bence ............ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Insallah dogrudur, ama pek zannetmiyorum.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gitmez o yah
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |