![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bırakmaz ya bu dert-ören denen az muhterem ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence kurgulama bir haber olmuş bu.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inanmak istiyorum ama olmiyacak duayada amin demem yalan haberdir ISTILA ETME ISTIFA ET DEMIRÖREN....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Keşke olsa ama olmayacağını herkes biliyor.Bu basın bizi böyle şeylerle kandırmaya iyi alıştı zaten.Hep böle oluyo.gitti gidecek sonra gözümüzü bi açıyoruz hala koltukta demirören.Maalesef artık hiçbirşeye inanmıyorum bu adam gitmedikçe.Takımdan da iyice soğudum futboldan da.Sırf bu adam yüzünden. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!!
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | valal adam deli gibi aprası olan bir adam ve gelir gelmez 150 milyon dolardan bahsediyor sadece başlangıç diyor düşünüyorum toraman üzülmez delgado hatta tello gitmiş nobre holosko sadece yedek cıkabiliyorlar ve en önemlisi elimizde süper bir kaleci var mesela forvette bobo drogba yanyana oynuyor arkalarında bremenden diego ve yıldıray falan sağda solda canavar gibi adamlar (ki solda kesin aydın karabulut ) denizli gitmiş ertuğrul tekrar takımın başına gelmiş offffffffffff kurban keser her yılda bir değil 2 kombine alırım serefsizim catlasın azizize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |