![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben şu utanmak lafına takılıyorum..neden utanacağız..futbol bir oyundur..Oynayanlar ve yönetenler kurallarını ve gereğini layıkı ile yaparlarsa kazanırsın,yapamazlarsa yada rakiplerin daha iyi yaparsa kaybedersin..10 yaşımdan 35 yaşıma kadar her kategoride oynadım,aynı süre içinde de Beşiktaş trübünlerinde elverdiğince de yerimi aldım...ama yukarıda ki mantıkla baktığım için çok üzüldüğüm oldu ama hiç utanmadım..Başkalarının oynadığı,oynattığı ve yönettiği bir olguda neden kaybedince kahrolup üzüleyim ki..aynı şekilde kazanınca da neden çıldırayım ki..Eğer bir insan futbolda tuttuğu takımın aldığı neticede kahroluyor ya da çıldırıyorsa ,o insanda soyolojik ve psikolojik bir bozukluk olabilir..Benim için gerçek sevinç ve üzüntü kaynağı;ailemdir,dostlarımdir ülkemdir..Tabiiki galip gelince sevinecek,yenilince üzüleceğiz ama herşey dozunda ve ayarında olmalı ki hem kendimiz hem de çevremiz zarar görmesin..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatımda şu zamana kadar ne skor alınırsa alınsın beşiktaşlı olmaktan dolayı hiç utanç duymadım... nasıl yenilirlerse yenilsinler beşiktaşa olan sevgim zerre kadar eksilmedi... her zaman hepsinin arkasındayım yeterki ellerinden geleni yapsınlar... üç beş çapulcu bizim aşkımızı bitiremez... cinconlara ve eziklere verdiğim tek yanıtta 'sizden bu aşkı anlamanızı beklemek hayal olur' oluyor... hep bu yanıtı veriyorum... 12 kişiye karşı 10 kişiyle savaşan takımım içinde canımı veririm ...istesinler yeter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßiz ßu takımın yöneticiLerine mi a$ıqız ? ßiz ßu tkımın renkLerine asıqız..tuttuqumuz takımın ßi aqırLıqı war ßi duru$u war ßi özeLLiqi war..we ßizim utanıcaqımız hic ßise yhoq..oLamazda..utanıcakLar ßeLLi zaten..onLarda utanmıosa zaten kendi $erefszLikLerinden..utanan warsa a$Kından ,hayatını adadıqı takımından $u an $u dakika ße$iKta$'Lıyım demesin !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Demirören`in gelisi zaten şık olmamisti, ama Besiktas`in önünü baltalayan TFF`ye inat biraz daha kenetlenmemiz gerektiigni düsünüyorum. Demirören`nin yanlislari sadece ama sadece Besiktas Camiasini ve Taraftarini ilgilendirir! Bakiyorum masallah ne kadar Besiktasli olmiyan varsa akil dagitmaya kalkisiyor! Ahpabi FB veya GS`li olan gelipte Besiktas Yönetimine ve Baskanina lag yetisdiremez! Medya da adi gecenler Besiktasli oldugu süpheli zaten, onlarin fikirlerine saygi duymuyorum bir kere! Sirf Yönetimi ve Besiktasi elestirmek icin emek sarf ediyorlar, ama onlarin da ipi cekilecek! Hikmet Cetin`nin de Resmini kullanan Medya icindeki Mikroplarin da Ofisi yerle bir edilmeli aslinda. Adam bunlarin yüzünden isini gücünü birakip yalanlamak zorunda kaliyor... http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=13886 Medya sayginligni yitirmis, icindeki Pislikleri temizlemedikce hak etikleri muameleye tabi tutulmasi gerekir! Senin etin kac, budun kac da saygin bir eski TBMM Baskanini pis Oyununa alet ediyorsun?! Bunun hesabi sorulmali bu kisilerden, yol Gecen hani gibi Hain dolmus güzelim Türkiyem`e! Baskan PAF Takimi sahaya sürse, üc mac gecmeden kendi Taraftarimiz tepki verir! Ben Haticeye degil Neticeye bakarim ve 90 Günlük ceza ve o para Cezasini asla Besiktas`a veremezler! Demirören bir sefer dik Durus sergile o Parayi da ödeme Külüpten de uzak durma! Mahmut Özgener ve Oguz Sarvan Babalarin Ciftligi ile karistirdilar Süperligi! Demirören er gec birakacak ama Besiktas hep hakkini aradigi zaman bizim Baskani göndermemiz ve aciz duruma düsmemiz gibi lüksümüz yok! Burda Besiktas`a yapilan haksizlik var mi var, bunun aksisini idaa edenenin Besiktasli oldugna inanmiyorum! Kara Leke`yi Besiktas`a degil, Türk Futboluna sürdüler bu Tetikciler. Centilmenlik ile öne cikan bir Külüp ceza yagmuruna tutuluyorsa o sistemi sorgulamak gerekir! Kendinize haksizlik etmeyin, Demirören Tarih de en kötü Baskan olarak kalabilir, ama ben bir Besiktas Baskanin böyle gönderilmesini bu Camia`ya ve Taraftara yakisdiramiyorum. Bizim sorunumuz var, ama bu Hakem Kurulu ve Federasyon ile! Yunanistan`nin Gencleri "sadece" bir Ölüm icin kac gündür Ülkenin altini üste getirdi. Besiktas Taraftari ne zaman sesini duyuracak merak ediyorum, böyle günde olmiyacaksa ne zaman?!!! TFF Binasini mi basacagiz, ne yapilacaksa yapilsin... Bu Lig de Barbarlik ile hersey elde ediliyorsa biz herkes den daha da Barbariz! Mahmut ayagini denk alsin! Bunlar zaten topyekün Besiktas`in Armasinda bulunan Ay Yildiz`dan rahatsiz! Ama bir Besiktasli bu Miras`a saygili olmak zorunda ve o Bayragi yanlis yapilmasina izin vermemeli! Besiktas 1903 de kurulmus ve Türkiye`nin Cimentosu, Garantisi olarak algilamaniz gerekir! Insan hic gecmisini inkar eder mi?! Ne üc büyügü, tek Büyük var o da Besiktas, adi üstünde Halkin Takimi! Cumhuriyetin Temelini olusturanlari cezalandirmak istiyorlar anlasilan, ama Besiktas´in Gücünü hisedecekler! Halk bir sokaga cikarsa ne Mahmut kalir, ne Oguz!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Fidel43 tarafından (26-12-2008 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | VALLA herkes biliyo sevgisini sevdasını ne fb liler gibi telleri kapatıp kaybolduk ne de gs liler gibi sehir dısına mah. dısına gittik her zaman arkasında olduk takımımızın sevinmek için sevmedikk ...!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |