![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu lafı tanıdığım veya muhabbetim olan birisi söylesin yemin ediyorum ağzını burnunu kırarım holigan değilim şiddete karşıyım ama bu lafı kaldıramam.Konuşurken yazarken önce birkaç defa düşünün ne dediğinin farkındamısın sen? Senin içindeki bizdeki aşk değil sen başarılar için bir takım şeylerin peşinde koşan bir insana benziyorsun.Ama bizi diğer takımlarla karıştırma bizler taraftar değil aşıklarız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaptıgınız yorumlar bırbırınıze hakaret boyutuna gecmesın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kusura bakma takımımın başkanına her türlü eleştiriye varım ama kimseye hakaret hakkı vermez. Kulübümüzün başkanına burda hakaret edilirken gerekli uyarı ve işlemler yapılmazsa o hakareti edene aynısını ben ona iade ederim.Lütfen herkes görevini yapsın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
burada herkes kendı fıkrını yazıyor sen katılırsın katılmazsın o sana kalmıs. Bızım yapmamız gereken yazılan fıkırlere saygı duyup karsı cıktıgımız konular varsa ona kırıcı cumleler kurmadan cvp vermek. Burda gereklı uyarıları bız yapıyoruz senınde dedıgın gıbı herkes gorevını yapsın ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadasım ıkımızde anlayıslı ınsanlarız uyarı yapılması veya ceza verılmesı gerekıyorsa bız bunu yapıyoruz fazla uzatmaya gerek yok | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben "BEN UTANMIYORUM" diyenlerden utanıyorum,herkes saklanmış hakem hatalarının arkasına kimse bomboş kadrodan berbat yöneticilerden bahsetmiyor ben bazı beşiktaş taraftarı adı altındaki satılmış ve koyunlardan utanıyorum beşiktaş taraftarı değil mi her yanlışa karşı cesurca tepki gösteren sonuna kadar peşini bırakmayan...ben siyah beyaz renklerden o asil formadan değil hiçbişey yapmayanlardan tribünlerde koyun gibi oturanlardan utanıyorum isteyen üstüne alınabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben söylediklerimde sonuna kadar haklıyım yazdıklarım daha dikkatli okunursa herkes bana hak verir...herkes lafta beşiktaşı çok seviyor adam olan sevdiğine birileri zarar verince çıkar tepkisi koyar hiçbişey yapmadan duruyorsa onun adı da en kibar şekilde koyunluktur.daha ağır da konuşurum ama gerek yok.herkes yönetime tepkimizi koyalım diyor ümraniyede buluşmak için insanlar forumda sözleşiyor gidiyoruz toplasan 100 kişi yok yarısından çoğu da 14-15 yaşında çocuk bu mu beşiktaşlılık bunun adı koyunluk, adam satma,korkaklık... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |