![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kusura bakma takımımın başkanına her türlü eleştiriye varım ama kimseye hakaret hakkı vermez. Kulübümüzün başkanına burda hakaret edilirken gerekli uyarı ve işlemler yapılmazsa o hakareti edene aynısını ben ona iade ederim.Lütfen herkes görevini yapsın. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
burada herkes kendı fıkrını yazıyor sen katılırsın katılmazsın o sana kalmıs. Bızım yapmamız gereken yazılan fıkırlere saygı duyup karsı cıktıgımız konular varsa ona kırıcı cumleler kurmadan cvp vermek. Burda gereklı uyarıları bız yapıyoruz senınde dedıgın gıbı herkes gorevını yapsın ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadasım ıkımızde anlayıslı ınsanlarız uyarı yapılması veya ceza verılmesı gerekıyorsa bız bunu yapıyoruz fazla uzatmaya gerek yok | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Saygılar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben "BEN UTANMIYORUM" diyenlerden utanıyorum,herkes saklanmış hakem hatalarının arkasına kimse bomboş kadrodan berbat yöneticilerden bahsetmiyor ben bazı beşiktaş taraftarı adı altındaki satılmış ve koyunlardan utanıyorum beşiktaş taraftarı değil mi her yanlışa karşı cesurca tepki gösteren sonuna kadar peşini bırakmayan...ben siyah beyaz renklerden o asil formadan değil hiçbişey yapmayanlardan tribünlerde koyun gibi oturanlardan utanıyorum isteyen üstüne alınabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ÖVUNMEKTE COK HAKLIYIM CUNKI BESIKTASLIYIM sevdim seni bir kere baskasini sevemem deli diyorlar bana desinler degisemem BIZI BEGENMEYEN IKILESIN ARKADAS O KADARRRRRRRR
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi valla takim yenince seninle gurur duyuyoruz yenilince utaniyorum yok öyle utaniyorsaniz besiktasi tutmayin gidin ezikleri tutun yada cinconu yada baska takimi tut un lafim utananlara (YARASI OLAN GOCUNUR)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Utanma arkadaşım utanılacak bir halimiz yok şükür !!!! Ne takım sattık nede futbolcu Ne hırsızlık yaptık nede serefsizilik Ne namussuzluğumuz oldu nede ikiyüzlülük Başın dik dursun ey BÜYÜK BEŞİKTAŞLI !!!!!! utanacak biri varsa 5 yıldır yaptığı icraatlere bakıp utanacaktır zaten !!!! Sen rahat ol kardeşim şanlı Beşiktaşlım ![]() AŞKINA İHANET ETMEYEN UTANMAZ !!!!
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |