![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
,ama ;bir beşiktaşlıya ve bir kartala yakışır olgunlukta ve zekada tepki vermelisin..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ÖVUNMEKTE COK HAKLIYIM CUNKI BESIKTASLIYIM sevdim seni bir kere baskasini sevemem deli diyorlar bana desinler degisemem BIZI BEGENMEYEN IKILESIN ARKADAS O KADARRRRRRRR
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi valla takim yenince seninle gurur duyuyoruz yenilince utaniyorum yok öyle utaniyorsaniz besiktasi tutmayin gidin ezikleri tutun yada cinconu yada baska takimi tut un lafim utananlara (YARASI OLAN GOCUNUR)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Utanma arkadaşım utanılacak bir halimiz yok şükür !!!! Ne takım sattık nede futbolcu Ne hırsızlık yaptık nede serefsizilik Ne namussuzluğumuz oldu nede ikiyüzlülük Başın dik dursun ey BÜYÜK BEŞİKTAŞLI !!!!!! utanacak biri varsa 5 yıldır yaptığı icraatlere bakıp utanacaktır zaten !!!! Sen rahat ol kardeşim şanlı Beşiktaşlım ![]() AŞKINA İHANET ETMEYEN UTANMAZ !!!!
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen ,sana göre doğru bana göre yanlış tepki verdiğin için adam mı oluyorsun şimdi.. Güldürüyorsun..Sen adamsan biz ne oluyoruz...Yada Şöyle söyliyeyim..Biz adamsak sen ne oluyorsun..3-5 salağın lafıyla Ümraniye ya gideceğim..gitmediğim zaman koyun olacağım... Koyun olan sensin allahın zavallısı...Ben tepkimi bu ülke için meydanlarda çok verdim... Ben doğru bildiğim şeyler ve ideallerim için zamanında çok içeri girdim.... Ben tepki verdiğim için,çok sopalar çok coplar yedim... Peki sen bu ülkeye,millete kaç kuruşluk faydan oldu ki BJK yi protesto için yandaş arıyorsun.. Daha bu ülkede,toplu protestonun nasıl yapılacağından bile haberin yok.. Hiçbir "küçükbeyinli" aptal saptal birşey için ne bana ,nede bu forumda kendisine katılmayanlara "adam değiller" ,ya da koyun diyemez.... Ya da ;küçük beyinliler ancak tanımadığı insanlara sanal ortamlardan hakaret eder,ya da trübünlerdeki kalabalığın eteği altında küfür veya başka tepki verirler...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (24-12-2008 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ımzamı atarım tsk ederım abıı her seyı acıklamıssınn .utanacak durum varsa besıktastan utanan kıssılerdır .prtestoya gelınce umranıyde yapılmaz bır kere yapcaksan stda yapacaksınnnnn arkadsım .kotu soz sahıbıne aııtır hıcbırımız koyun degılız besıktas asıgıyız
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | utanıyorsanız bu takımı tutmayın gıdın fb veya gs olun yeter artıkkkk bıkkınlık geldıııı .tutmayın tutmayın tutttttttmayınnnnn zorlayan yokkk sızı arkadslar bız sanlı besıktasımızda gurur duyuyoruz sampıyon olsada olmasada fb ve gs yı yensede yenılsede gurur duyorummmmm besıktas lı olduguma ve asla utanmaycagımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
__________________ T3QİN Konu pascaltekin tarafından (25-12-2008 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |