![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Madem iyi bir solbek Emre, Denizli daha neden Uzulmezi oynatiyor?? Uzulmezden daha kotu oynamasi imkansizdir yani sadece kazanc saglayabiliriz..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Çok çok çok sevindim. Ama ya satılacak ya da kiralanacaktır. Oysa Üzülmez'i evine yollama vakti çoktan geçti. Bizi 10 yıl sıkıntıya düşürmeyecek bir sol bek mevcutken, dışarıda aranmaya gerek yok. İnşallah forma giyer artık...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ve maalesef 1.5 yıllığına eskişehirspora kiralanmış. neyse inşallah Rıza hoca sürekli oynatır.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Arkadaş o kadar yetenekli genci harcayan zihniyet Emre'yide harcar korkmayın.Barça 17 yaşındaki çocuğu ilk 11 oynatıyor biz daha batuhanı değil 11 e 18 kişilik kadroya almıyoruz. Ondan sonra e avrupa bizden ileride diye söyleniyoruz. Adamlar olsunlar tabi hakları.Biz bu zihniyetten vazgeçip kendi evlatlarımıza sahip çıkmadığımız sürece ileride olsunlar. Biz BJK aşıklarıda aynı hatayı yapıyoruz izmirdeki bucaspor maçında bir hata yaptı ve golü yedik diye ıslıklayıp yuhaladığımız mehmet sedef kardeşimiz'di. Avrupada paftan yetişen adamı gönderirseniz biz hiçbir maça gelmiyoruz diyen taraftar toplulukları var Örn:Real madrid Raul'ü gönderemezsiniz, gönderirseniz 1 tek taraftar maça gelmeyecek diyebiliyor...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | choq qüseL sewindirici ßi haßer ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olsun..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Anthony Seric gitsin sol bekin yedeği Emre Özkan olsun. Bence yeterli şans verilirse formayı da kapar. Savunmanın her yerinde görev alabiliyor hatta sol açık da oynar. Çok yönlü, yetenekli ve fiziği de sağlam benim çok beğendiğim bir oyuncu. Hayırlı uğurlu olsun yeni sözleşmesi. Denizli de umarım biraz gençlere de şans verir! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |