![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | "Bizi kolay lokma sananlar Beşiktaş'ın ne kadar büyük olduğunu görecekler" ne zaman göreceğiz on sene sonramı??başkanın aynı palavraları laf cok icraat yok.Basiretsiz beceriksiz ruhsuzlar güruhu
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu arada dımırören 90 gün maçlardan men cezası almıs herilde benım tele haber geldi öle
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saymaya kalksam poziyonları sabah olur. 3-5 olydan bahsetmiş yazıklar olsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
beşiktaş başkanı bu toplantıyı yapmakla çok iyi bi iş yaptı yalnız ardından da DELİKANLI gibi çıkıp çok iyi bi BEŞİKTAŞLIYIM yalnız ben bu başkanlık işini layıkıyla yapamadığımdan dolayı istifa ediyorum dese üstüne iii bi bila çekmiş olucaktı ama adam yapışmış o koltuaaaa zamkla yapışmış...hani küçük çocuklar wardır ellerinden şekerini almak istersin ağlarlar wermezler bu da öle ...kendinden nefret ettirdi sürekli hakemlerin,başka başarısızlıkların arkasına sığınmakla başkan olunmaz hele BEŞİKTAŞ BAŞKANI hiç olunmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gidiyorum de artık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gun sokaklara inme gunu Ilk once asagidaki ler gibi olalim ondan sonra konusalim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |