![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Orğanize işler bunlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yapmaya çalışıyor bunlar ya... kafalarında kaç bin tilki dolanıyor. benim artık midem bulanıyor bu pisliklerin oyunlarından planlarından... sövsen bunlara değerler mi ki? olaya bak ya. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya bizimkilerin hatasi.. Mac baslasin ondan sonra acin be kardesim!! Erkekse ozaman maci ortada kessinler!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya verin kardesim ligtv dekoderlerinizi eskisi gibi maclari radyodan dinleyin interneten takip edin gide bilen inönüne gider daha sonra maci arkadaslarina anlatir bu serefsizler bir takima öyle öbür takima böyle davranamaz bu boykotta her besiktasliyim diyen katilmali yok bu erifler düzelmiyecek haydi kartal göster gücünü | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Denizli maçına in$allah RENKLİG TV'ye hayır pankartıyla gelces .Allahın belaları tez zamanda geberin hepiniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakemlere ne oluyor onu anlamadim medeni bir seilde boykot yapamayacakmiyiz ulan serefsizler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |