![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | akıl veren ben değildim ama ortada dediğin şeyi maça başlarken yapmalı 2. ligden çıkmış takıma çift ön libero başlamak başlı başına hata nobre gibi bi adamı oturtmakta hata çift forvet başlasaydık bu sıkıntılar olmayabilirdi.. neyse öylede böylede 3 puan güzel başlangıç umarım devamı gelir.. ha bide tello sol bek olmuyo arakdaş şunu görsün artık şu ertuğrul hoca.. hem sol bekte hata yaptırıyo hemde ilerideki oyun zenginliğini en azından sol kanat için azaltıyo | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | valla iyimi kötümü bilirim bilmem arkadaş ama 2. ligden çıkmış takıma çift ön libero tek forvet bobo sağ kanat holosko böyle bi düzenle oynuyosa sabaha kadar eleştirirm..heleki Beşiktaş hücuma kalktığında kutu gibi kapanan savunmayı nobrenin açabileceğinide bilirim.. kaldı ki madem Ertuğrul hocada çok iyi biliyodu herşeyi kalkıp 8 tane neden yedi demek ki oda çok iyi bilmiyormuş | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |