![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende çok erken karar verdiği kanısındayım..bursaspor gibi taraftar baskısı olan bi klubte hele hele 3 hoca değiştirmiş,yıldız iki oyuncusu satılmak üzere olan bi klubu tercih etmesini hatalı buluyorum,hedef küçültme olarak algılıyorum... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Orayi da batirir gider, no problem.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla kimse kusura bakmasın. Hayırlı mayırlı olmasın.. klüpmü yok ya başka... Adam gibi adam Sağlam'a yakıştıramadım ben bu davranışını. Hem Ben Beşiktaş lıyım ve bunun gerekleriini yerine getirdim diyerek görevden ayrılacaksın hemde gidip can düşmanınla anlaşacaksın.. Bunun kabul edilebilinecek hiç bir tarafı yok... Bursa ya gidip te görev alan futbolcu ve teknik direktörlerin BEŞİKTAŞ lılığından şüphe duyarım ben.. Yazık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ona orda bir şey olmaz kimse merak etmesin ertuğrul hoca orada kalıcı olur erenler evliyalar şehri bursa ![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Profesyonel yaklasım şimdilik burda kariyerini devam ettirsin sonra baska kulube gecer zaten sağlam hocama basarılar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakkinda hayirlisi olsun hocam ama bursada sirf besiktasli oldugu icin barindiracaklarini zannetmiyorum ertugrul saglami
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Gitmesini istemedim ama gitmiş, sevinemedim açıkçası E.Sağlam adına...Umarım başarılı olur ama sanmıyorum orda başarılı olacağını, futbolu bilmeyen bir seyircisi var bi kere, her mağlubiyette E.Sağlam istifa diye bağırırlar, yazık olur ona da...Bence de yazık etti kendine, 1 ay sonra istifa edebilir zaten!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bursa'da 1 senede 3. Beşiktaş'lı antrenör oldu Ertuğrul Sağlam..Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'a çok erken gelmişti, zaten oynattığı futbolda çoğu kişiyi tatmin etmiyordu.Bursa'da kendini bitirir, başarılı olması çok zor... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |