![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 1-ihsan kalkavan olmasın.ona kalsa beşiktaş hacılara hocalara el açacak. NOT:eğer ihsan kalkavanın dediği gibi dua ile başarı olunsaydı araplar kupaları kimseye bırakmazdı.bilmem anlatabildimmi! 2-hüsnü güreli,hasan arat,tuncay özilhan,rahmi koç,reha muhtar,nevzat demir...gibi beşiktaşlılar yönetimde olmalılar. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir hayal gerçekleşsede Efsane başkan seba yine koltuğa otursa . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Nevzat Demir.. Fikret Orman, Hasan Arat, İbrahim Altınsay, Turgay Ciner, Murat Aksu , Tuncay Özilhan... Vizyon sahibi ve Beşiktaş geleneklerine bağlı insanlar olsun yeter. Para pul önemli değil Beşiktaş başkanlığı için en önemli örnek de gözümüzün önünde, efsane başkan...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hüsnü Güreli, Murat Aksu, Hasan Arat, İbrahim Altınsay, Sinan Vardar gibi isimler bi arada olsa güzel olur...Başları da Hüsnü Güreli veya Hasan Arat ikilisinden biri olabilir...Serdar Bilgili eğer Hüsnü Güreli'ye gereken desteği verirse 2010'da Demirören'in karşısına çıkacağını düşünüyorum zaten Güreli'nin, umarım olur böyle bir şey... Tuncay Özilhan, Turgay Ciner, Rahmi Koç gibi isimler de büyük isimler ama bu sorumluluğu almazlar gibime geliyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | onemli olan baskan degil onemli olan yonetim kurulunun tamamen guclu isimlerden olusmasidir bana gore esas bu olmalidir baskanliga merakli degilde besiktasa asik kisilerin olusturacagi bir yonetim gelmeli simdisi icin ilersi icin aslinda buyuk hayallerim var ama bu rantin icinde bunu gerceklestirebilecek biri cikarmi onu bilemiyorum ben klubun tamamen profosyonellerce yonetilmesinden yanayim kulubun gelir giderleriyle ilgilenecek kisinin iktisat okumus olmasi ve bunu buyuk bir sirkette en az 5 sene basariyla tasimis olmasi kriterleri getirilerek kulup tamamen kurumsal yapiya kavusturulmali bunlar gelip gonullerinden gelerek degil parayla maasla calisan insanlar olmali klubun bir yonetim kurulu tabiki olmali ama altta calisan insanlar tamamen profosyonel olmali basin danismani iletisim okumus olmali mesela anlatabiliyormuyum her isin basindaki o is icin okul bitirmis olmali ve deneyimli olmali bu turden insanlarin elinde olan besiktas gibi bir klup her sene 50 100 milyon kara gececektir besiktasin marka degeri senelik 35 milyon euroluk bir gelir degildir bundan daha fazlasidir bunlari saglayacak birileri klube kazandirilmali bence ve keretta abiye katiliyorum klube uyelik kolaylastirilmali ama uyeleri alirkende patates secer gibi degil detayli bir arastirmadan sonra kulebe uye edilmeliler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hasan Arat gelsin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir an önce tüzük tadiline de gidilmelidir..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |