![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim favorilerim Nevzat Demir ve Tuncayli Özilhan... ama hangisi aday olacaksa olsun yönetimde kesinlikle olmazsa olmaz isim Hüsnü Güreli olmalıdır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çok haklısınız, ama tüzük tadilatı oldu bittiye getirilmeyecek birileri tarafından yapılmalı ve tüm gereksinimleri kapsayacak şekilde yapılmalı. Mevcut divan başkanlığını da, mevcut yönetimi de bu konuda yetersiz gördüğüm için yapılacak tadilatın yarardan çok zarar getireceğini düşünüyorum. Tüzük tadilatı için bir kurul oluşturulmalı, o kurul etki altında kalmayan, tartışılmaz isimlerden oluşmalı. Muhalefeti de kapsamalı. Başkanlık konusunda da Tuncay Özilhan başkan olsun diyen arkadaşlar için; Tuncay Özilhan son derece karakterli, son derece iyi bir iş adamı ancak Beşiktaşla ilgili kanıtlaması gereken daha doğrusu cevaplaması gereken bazı şeyler var ki tartışılmadan Beşiktaş'a başkan olsun. Bunların başında Beşiktaş maçlarında alınmayan seyircilerin, niye Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında alındığı gibi. Ya da şu ana kadar Beşiktaş için neler yaptığı, hangi branşa destek olduğu gibi? Nevzat Demir konusunda ise Beşiktaş Başkanlığı yapabileceğini sanmıyorum. Son derece iyi bir Beşiktaşlıdır, ama Yıldırım Demirören gibi olacaktır. Del Bosque için Kasap yakıştırmasını yapıp, gönderilmesinde baş rol oynayan kişilerden birisidir. Seba dönemindeki davranışlarından dolayı da bir çok kesim tarafından istenmeyen birisidir. İsmi bir çok tartışmayıda beraberinde getirir. O yüzden de her kesimin istediği bir başkan olacağını düşünmüyorum. Nevzat Demir Beşiktaş ta çok iyi bir yönetici olabilir ama başkanlık için ismi problem getirir diye düşünüyorum. Başarılı bir yönetim için ise; Taraftar gruplarının etkisinde kalmayan, kimseye taviz vermeden projeler üreten, maddi gücü olan, Beşiktaş için projeler üreten, futbol yönetimi konusunda en az iki yöneticinin başarılı olduğu, pazarlamayı, kaynakları yönetmeyi, yönetmeyi ve hakla ilişki kurmayı bilen, egolarından arınmış, Beşiktaş aidiyetine sahip kişilerin oluşturacağı her yönetim başarılı olacaktır. Benim gönlümden geçen (Bu kişilerin çoğu bir araya gelmez); Ütopik olacak ama Rahmi Koç önderliğinde kurulacak bir yönetim (Rahmi Koç Başkan adayı olmayı düşünmüyor, bu konuda da ailesinin koyduğu bir tavır var). İbrahim Altınsay gibi futbolu bilen, Hüsnü Güreli gibi para yönetmeyi bilen ve muhasebe konularında bir uzman, Sinan Vardar gibi altyapı ya önem veren ve alt yapı konusunda bir uzman, Murat Aksu gibi hareket etmesini bilen, hukuk konusunda başarılı ve bürokratik ilişkilerde bir anahtar, Gülnaz Arsel gibi medya, basın ve halkla ilişkiler konusunda başarılı, Hasan Arat gibi konuşmasını, hareket etmesini, yönetmesi bilen, Serdar Bilgili gibi projeler üreten (Başkanlığı bırakma şekli ile tartışmalı ancak hakkını da teslim etmek gerek) kişilerin olduğu, biraz daha ilave de bulunmak gerekirse; Beşiktaş TV yi aktifleştirmek için Medya yönetimi konusunda deneyimli birisi (Reha Muhtar gibi değil ama) Mansimov gibi para ve konusunda destek verecek birisi; Pazarlama konmularında uzman birisi, Basketbol konusunda yönetmeyi ve proje üretmeyi bilen birisi, Tesisleşme konusunda deneyimli birisi, Amatör şubeler konusunda deneyimli birisi. Eğitim konusunda başarılı (Beşiktaş Koleji) projelerinin geliştirilmesinde ve Beşiktaş Üniversitesi kurulması konusunda aktif rol almış (Hatta rektörlük yapmış birisi). Bu özellikler daha da uzar. Dediğim gibi ütopik bir liste sonuçta | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
''Hüsnü Güreli zamanı gelince başkan adayı olucak'' Ben başkan adayı olmasının zamanın geldiğini düşünüyorum hüsnü güreli olmadığı takdirde ise Tuncay Özilhan veya Turgay Ciner olabilir yönetimide iyi olmalı tabiki | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | aynen abi tuzugumuz yanlis demekkiki bunlarin elinde surunup her gelen ypnetimin besiktas lehine bir projeye imza atmalari mecbur kosulmali baskanlik icin her 3 yilda bir klup birseyler kazanmis olur bari
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yani profosyonellerden olusmali diyorsun sende benim gibi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |