![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anketimiz: Nefret Ettiğiniz Hakem Hangisi ? | |||
Kuddusi Müftüoğlu | ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 | 12,86% |
Cüneyt Çakır | ![]() ![]() ![]() ![]() | 22 | 31,43% |
Bünyamin Gezer | ![]() ![]() ![]() ![]() | 16 | 22,86% |
Selçuk Dereli | ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 | 12,86% |
Yunus Yıldırım | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 2,86% |
Hakan Sivriselvi | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 10,00% |
Vedat Yüksel | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 1,43% |
Bülent Yıldırım | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 4,29% |
Bülent Demirlek | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Fırat Aydınus | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 1,43% |
Katılımcı sayısı: 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biliyorum herkesin hepsi diyeceğini ondan koymadım ankete
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakemler tetikçi, daha fazla maç almak için kendilerine söyleneni yapıyorlar. Problem yapanda değil yaptıranda. Kuddusi Müftüoğlu; Son derece yeteneksiz, beceriksiz ve işe yaramaz bir hakem. Hakem olması bile insanlık suçu. Cüneyt Çakır; Zavallı bir hakem. ne yazık ki kitabı uyguladığını sanıyor. Bir kaç şak şakçı sayesinde maçlar alıyor. İngiltere liginde maç yöntese heralde dayak yemeden bitirdiği maç olmaz. Tuttuğu takımı her kulvarda düdükleri ile destekliyor. Bünyamin Gezer; Bir ara iyi bir çıkış yakaladı ama sonradan düşüşe geçti. Şimdilerde ise eyyamcılıkla maçları yönetiyor. hatta görmeden bile penaltı verdiği maçlara şahait oldum. Özellikle Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçe aleyhine hata yapmamak için maçlara çıkıyor. Selçuk Dereli; Gördüğünü çalmaya çalışıyor. Futbolu bilmediği için yada göz problemi olduğu için aptalca hatalar yapıyor. Deplasman takımın sevdiği hakem. Eğer kapanamzsa İnönü de ki Fenerbahçe ya da Galatasaray maçının hakemi (Galatasaray Maçı daha büyük bir oran). Yunus Yıldırım; vasat bir hakem. Dengesiz işler yapıyor. Aynı maç içinde, benzer pozisyonlarda birbirinden farklı kararlar verebiliyor. Hakan Sivriselvi; Onu hakem yapanı dövmek gerek. Kimden akıl aldıysa hakem olmak için, ona o aklı veren Allahından bulsun. Tam olarak Fenerbahçe yalakası. hakem olarak tutmak insanlık ayıbı. Vedat Yüksel; Kullanılacak olumsuz sıfatlar bile onu ifadeye yetmez. Gördüğünü yorumlayamayacak kadar yeteneksiz. Bir takımın hakkını bariz şekilde yiyecek kadar basiretsiz. Bülent Demirlek; tartışılmayacak kadar kötü. Fenerbahçe lehine düdük çalarak hakem olacağını sandı ama hiç bir şey olamadığını kendisi de anladı. Fırat Aydınus, benim en beğendiğim hakemdi. İstanbulspor maçında İbrahim Toraman'ı haksız yere atmıştı, ona rağmen inandığım bir hakemdi, ancak son 3 sezondur gördüğünü çalmak yerine eyyamcılığa başladı. Beşiktaş maçından önce kendisine kart işareti yapıpda, kart isteyen lugano ya kart veremeyecek kadar eyyamcılığa büründü. Son Trabzon maçında ise eyyam konusunda zirve yaptı. Hakemlerimiz gerçekten berbat. Laf olsun diye maçlara çıkıyorlar ve aldıkları maaşlara bakıyorlar. Bu hakemler temizlenmeli, mevcut hakemlerle, hakem kurulları ve gözlemcilerle bağlantıları olmayan yeni hakemler gelmeli. Yan hakemlerimiz ise hakemlerden de kötü. Ben iddia ediyorum, son 6 yıldaki federasyon ve kurullarında görev alanları, tüm maçlarda görev alan hakem, yardımcı hakem, 4. hakem, federasyon temsilcileri ve gözlemcilerini açıklasınlar. O maçlarda yapılan fahiş hataları incelesinler. Ortaya daha da ilginç şeyler çıkacak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi..En çok da Bünyamin Gezer..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Selçuk dereli senin anan nereli ![]() ![]() gerçekten dereli bizi oyan hakemlerden sivriselviyi unutamıyorum oda başka | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizi yaktilar bizde iclerinden birine elbet birgun cezamizi kesecegiz i....,p....,o....lar sivriservi dedim gecen seneden sampiyonlugumuzu caldigi icin,bu senede gezer,cakir ve yildirim haklarimizi yediler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsıııı .... hepsını alacaksın guzelce doveceksın sonra mazotla yakacaksınnn veya bogaz koprusune asacaksınnnnn
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heßsi ama dereLi'yi isaretLedim.. aLayının ..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |