![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben artik bilmiyorum herseyin hayirlisi olsun baska ne diye bilirim ki... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun hocam senin için | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | choq uzun sürmez qönderirLer..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şimdi konuşuyoruz beşiktaş taraftarı olarak, sahip çıkamadık adam gibi adama denizli ile durum ortada, şimdi tabiki başka takımı çalıştıracak, bursa taraftarına büyük taraftar demiş diye eleştiriyor bazı arkadaşlar, ne diyecek küçük taraftar mı diyecek bunları bırakalım, biz sahip çıkamadık onlar inşallah sahip çıkar yolun açık olsun hocam
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazıklar olsun sana sözde adam gibi adam...! Turkcell süper lig de başka başı boş takım mı bulamadın...? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertugrul Saglam'in kisiligine lafim yok ama teknik direktorlugune cok lafim var. Sadece birisini soyleyeyim. Porto ile deplasmanda oynayacagimiz CL'deki son macta her iki taraf icin de sartlar ayni idi. Kazanan kesinlikle bir ust tura cikiyor, berabere kalinirsa diger macin sonucu onemli oluyordu. Peki ne oldu? Yine Besiktasimiz defansif oynuyor ![]() ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu arada bide sorum var hocaya? Yahu gidip BankAsya Liginden bir takimi super lige cikarmak varken gidip neden Bursa'nin basina gectin?
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bursaspor gibi bi takıma şampiyonluk hayal tabikide ama ertugrul hocamıza başarılar..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |