![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı kadar da kıbar olmayalım herseyı de 4&4 beklemeyleım bıraz da yryyelım .bnde taksımden ınıyorum gumussuyunu yuruyerek stda gelıyorum o stada yurumek varya gumussuyudan o kadar zevklıdrı kı anlatılmaz ınsanın ıcı bır hos oluyor
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Hele maç bitiminde taksi falan bile almıyor bizi, gidemeyiz diyorlar oraya bu trafikte, düşünün artık.. .. | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | SahEmre cok guzel aktarmis, hep aklimda olan fikiri meger kendisiyle de paylasiyormusuz... Stadin her iki tarafinda cift seritli gidis-gelisli yol olmasina gerek yok ki ! Stadin bir tarafinda toplayin trafigi sonra da stadin arka kismina kocaman alisveris merkezi yapin, alisveris merkezinin altina da otopark koyun...Stadyumu da yayvan bicimde degil, diklemesine insa edin...Yine deniz tarafindaki bolumun boyunu kisa yapin stada gelenler bogaz manzarasi da seyredebilsin ![]() Tum bu ve buna benzer fikirleri maket boyutunda hayata gecirebilsinler ve gelecegimize projeksiyon yapabilsinler diye universiteler arasinda bir tasarim yarismasi ac ve mimarlik-insaat muhendisligi fakulteleri projeler uretsinler. Ardindan da en iyi projeye hayat ver ve rakiplere inat bir saheser olusturun... Cok hayal kurdum galiba yine...Ne yapayim Besiktas aski bizi cildirtti ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Stad artık yapılmalı ..........
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu stat mutlaka yapilmali, pasif durma yönetim özhan canaydin kap kurmustu stat icin ankarada en sonunda istedini aldi.
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | statın isimi birilerinin hoşuna gitmiyor.ondan yapılmıyor.! | ||
| | |
| | #8 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıkılmaz.. Bişeycik olmaz... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayal kurmayın yeni stat yaptırmazlar.statın ismi faul onlara göre! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |