![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 gün önceki infilai hatırlıyormusunuz, ne biçim doluyduk ve protesto edecektik. SAdece tribün boşalarak protesto olmaz hele hele fark beklenen bir 2. lig takımıyla oynanacak kupamaçında hiç olmaz bence. Olur da yeterli olmaz. Başka şeylerde düşünülmeli.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #2 | |||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence bu mac cok dogru kanka sonucta turkıye kupasınd 2 macıda kazandık gruptan cıktık sayılır kalkıpta bunu lıg macında yapsak ve takım basarısız bı sonuc alsa fatura taraftara kesılır | |||
| | |
| | #3 | ||
| Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | +1903 | ||
| | |
| | #5 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aynen bende bunu yazmak için bu topice girdim.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili dostlarım,"kapalı beşiktaşın kalbi" idi..son temsilcisi (allah rahmet eylesin) "optik" olan o saf,yaratıcı ,gerçek beşiktaşlı grup kapalıdan artık çekilmek üzere..Ben 25 yıldan sonra bıraktım kapalıya gitmeyi..çünkü bıktım her gittiğimde orada kavga izlemekten.. O dediğiniz eylem şekil ve düşünce olarak mükemmel,kim düşünmüşse müthiş akıl etmiş ..ama bütün stadı kapsayan bir eylem daha iyi olmazmı..Çünkü bu adamlar ,yönetime küfürle geldiler..Trübünde Bilgilinin kızına küfreden rezil,daha sonra yönetime girdi..küfürle asla gitmezler..Küfür haytlarının bir parçası olmuş..Başkan olacak adam stada gelmeye korkuyor ve TFF başkanına küfrederek bilerek ceza alıyor. Böyle aciz bir başkan ,sadece kapalı ile sınırlı bir protesto ile gidermi sizce..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #7 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abı senı cok ıı anlıyorum ama kapalı bagırmadıgı surece trıbunden ses cıkmaz ben ist macların hepsıne gıden bırı olarak bunu dıyorum. kapalı ust taraftakı arkadaslar orayı bosaltarak alt katta butun trıbunu ateslıyecekler protesto kapalı ıle sınırlı degıl yanı butun stad protesto edıcek. kapalının ust tarafının bosaltılmasındakı amac bence tvden ızlıyenler mac esnasında sadece kapalı trıbunu goruyorlar ust tarafının bos bırakılması o nedenle olabılır | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bakalım etkilsi veya yankısı ne şekilde olucak | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah etkili olur, bence beşiktaşın o uykudaki duayenleri de bu işe bir el atmalı..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |