![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Koray yerden gol gol gol!!.. koray attı tarihi bir maç izliyoruz tarihi.korayın golü beşiktaş 4-3 önde. 10 kişi Beşiktaş 4-3 önde tarihi süper bir derbi Koray attı 3. şutu gol oluyor.2 defa denedi 3.sü gol oldu.Koray Koray.Beşiktaş 4-3 önde .Kadıköyde Beşiktaş 4-3 önde .. " bu maçta radyodan dinlememe rağmen hafif bi baygınlık geçirmiştim:S... harika bişeydi ya... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | " Sanki Moskova Senfoni Orkestrası Gibi Mükemmel Bir Ahenk 16 Yıldır Maç Anlatıyorum Böyle Bir Atmosfer Görmedm BU TRİBÜNLER ŞAMPİYONLAR LİGİNE TARİH YAZIYOR LİVERPOOL LU TARAFTARLAR MAÇI DEGİL TRİBÜNLERİ SEYREDİYOR......... gercekten super bı geceydı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobooo boooboo boooboo çok babasın boboo ahh ahhh nerde o günler... çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sergen in chelsea ye attığı gollerde sabri ugan çıldırmıştı o da benim unutamadıklarım arasında.bide barça maçı vardı.o da unutulmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Koray yerden gol gol gol!!.. koray attı tarihi bir maç izliyoruz tarihi.korayın golü beşiktaş 4-3 önde. 10 kişi Beşiktaş 4-3 önde tarihi süper bir derbi Koray attı 3. şutu gol oluyor.2 defa denedi 3.sü gol oldu.Koray Koray.Beşiktaş 4-3 önde .Kadıköyde Beşiktaş 4-3 önde .. " Eskisehir'den ablamlardan Malatya'ya memlekete donuyoruz arabada sadece babam var ve Darende'nin kivrim kivrim virajli yolunda direksiyon salliyorum. Arabam kah cukurca bir yere iniyor radyo yayini kesiliyor kah rampa cikiyoruz o da ne Besiktasimin golu-kirmizi kart-Pancu kaleye geciyor veeeeeeeeeee Koray Koray Koray ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | liverpool macında bobonun golü attıktan sonraki spikerin sevincini ne zaman dinlesem tüylerim diken diken oluyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |