![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ya aslında formasının hakkını verebılecek bı oyuncuya benzişyo
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne alaka yaa Pascal da RuH vardıı... Adam tam bir Beşiktaş aşığıydı... Sanmıyorum onun da böyle Pascal gibi olabileceğini... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ya karşılaştırdığınız adam cisse bide yuh kariyerleri ortada 2 sininde açın vikiden bi bakın. kaldı ki beğenmediğiniz cisse Beşiktaşın en çok top kazanan ve en isabetli pas atan oyuncusu.Disiplinsiz belki ama onuda teknik kadroya bağlıyorum başkada birşey değil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yha pascal nouma besıktas tayken yenılgıyı kabullenemıodu savascıydııı adam her yenıldıımz macta kırmızı görürdüüü adam hem takıma hem taraftara asıktııı kmsenn öle olupta onun yerini alabiliceğini sanmıyorum !!1 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi niyetli ve çalışkan bir isim ama kapasitesi belli. Büyük takım oyuncusu değil bana göre. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz önemli transferler yaparken bizim böyle isimlerle ilgilenmemiz pek hoş değil. Geremi gibi bir isim lazım mutlaka..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
bencede kimse pascal gibi olamaz(:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allahım kimlere kaldık ya küçük takımların büyük oyuncularını koca beşiktaşa layık görüyorlar
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |