![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Takımın oynadığı oyun ortada walla..Bu oyunlada ancak bu tür takımları yeniyosun..Sabaha kadar yen sen böyle takımları..Hatta lig düş 2.ligde her maçını kazan.. ![]() ![]() Takım ışık vermiyor..Heyecan vermiyor.. Sürekli bir tedirginlik, heran herşey olabilir havası var..Büyük maçları geçtim, azcık dişli her rakibe puan veriyor..Dolayısıyla da futbolu az çok bilen BJK taraftarları tedirgin oluyor bu durumdan..Haz almıyor..Maçları izleyenlerden bahsediyorum tabiki.. ![]() Ha sen de diyosun ki: " G.B.B. yi yendik hala eleştiriyonuz..Daha napsın bu takım.. " ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | G.B.B ye içerde yenilmek de ayıp olurdu artık.. ![]() ![]() Bu adamlar nezamandan beri antreman yapıyolar..Okadar büyük bi ara vermediler hani..Futboldan da soğicak değiller..O yüzden "yavaş yavaş, zamanla" gibi laflar çok saçma olur.. Ben G.B.B yi yendik diye sevinirim..Maç kazandık sonuçta..Ama bu bazı gerçekleri de değiştirmez..Şu subjektifliği kendi içimizde bırakalım bari.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karsımızda sağlam bir takım olsaydı bizim o savunmaya en az 5 atardı allahtan adamlar heyecanlı ve beceriksizlerdi yhoksa tarihi fark yiyecektik toramana helal olsun bir chok gol pozisyonunu engelledi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | tamam kardeşim senin dediğin olsun uykum geldi yoksa konumuz uzurrdıııııııııııııııııııı emin ol ama şunu unutma elindekiyle yetinmeyi öğrenmelisin hayatta elinden bişey gelmediği sürece yoksa mutlu olamazsın
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ruh Yok Ruh....! P.Nouma-Sergen Yalçın-Zago-Ronaldo-Guinti-Pancu-A.Dursun-İ.Mansız Bunlara Ruhen Yakın 2 tane adam sayamazsınız takımda teknik direktörde buna dahil...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |