![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karsımızda sağlam bir takım olsaydı bizim o savunmaya en az 5 atardı allahtan adamlar heyecanlı ve beceriksizlerdi yhoksa tarihi fark yiyecektik toramana helal olsun bir chok gol pozisyonunu engelledi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | tamam kardeşim senin dediğin olsun uykum geldi yoksa konumuz uzurrdıııııııııııııııııııı emin ol ama şunu unutma elindekiyle yetinmeyi öğrenmelisin hayatta elinden bişey gelmediği sürece yoksa mutlu olamazsın
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ruh Yok Ruh....! P.Nouma-Sergen Yalçın-Zago-Ronaldo-Guinti-Pancu-A.Dursun-İ.Mansız Bunlara Ruhen Yakın 2 tane adam sayamazsınız takımda teknik direktörde buna dahil...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bank asyada orta sıralarda bir ekip g.b.b. fark bekliyoruz taraftar olarak böyle bir maçta bile rahat rahat maç izleyemiyeceksek ne diyeyim galibiyete sevinmedim çünkü zaten galip gelinmesi gereken bir maçtı devrenin başlamasına ne kaldı bence bir an önce toparlanması lazım takımın zevk vermesini bırakın işkence çekmeden maç izlemek istiyorum artık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | normalde ikinci lig takimina bu oyuncularla fark yapmaliydik hepsi ilk onbirde oynayan oyunculardi cok hata vardi böyle oynarsak isimiz zor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
By_TelLo ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Takımdan o kadar çok soğudum ki maçlarını izleyesim gelmiyor belediye maçının gollerine bile sonra baktım 2 gün sonra ama iyi günde kötü günde ![]()
__________________ Şampiyonluk Hasretiyle Çok Çile Çektik... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |