![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık bızım oynadıgımız sıstemle oynayan takım kalmadı ama bız hala eskı kafa devam edıyoruz. gunumuz futbolu hızlı oynanıyo orta sahaları yerı geldıgınde defans yerı geldıgınıde forvet olabılıyor kosan pres yapan bır takım olmamız gerekırken sureklı pozısyon veren her mac en az 1 gol yıyen takım durumundayız. uzun bır sureden sonra zapo ve sıvok ıkılısı ıı uyum gosterdı defansın gobegınde artık onların yerıyle oynanmaması gerek. o bolgede zapo ve sıvok oynarsa sorun kalıcagını dusunmuyorum asıl sorun orta sahada baskı ve press yapmayan tello ve delgado hucum yaptıgımız zamanlarda etkılı fakat savunma yaptıgımız bolumlerde cok zayıflar mutlaka hem hucum hem savunma yapabılen bı orta saha gereklı dıye dusunuyorum. | ||
| | |
| | #2 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu arada habire cisseye sallayan futbol bilgini arkadaslarda bu macta bile cissenin nekadar arandigini gormustur umarim ve denizli hocaya hoca israr etme artik zapo sivok ikilisine don defansin gobeginde bu takimin illada bi yerini degistireceksen 4 4 2 ye dondur bari bi hayri olsun 3 5 2 bizim bu takimdaki oyuncularla oynayabilecegimiz bir oyun degil gaziantep belediyeye bile maci kazanacak kadar pozisyon veriyorsak bravo bize gercekten
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #3 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elimizdeki ön liberolardan en iyisi ve sürekli forma giyeni Cisse olduğundan onu aradık..Bu Cisse nin vasat bi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben gs naçındn sonra beşiktaştan istifa ediyorum diye yazı yazmıştım hakemler federasyon hikaye denizli&demirören gidinceye kadar ben yokum artık umrumda bile değil buikisi başımızda oldukca bize başarı gelmez boşverin bu sezonu ligi 6 sırad ancak bitririz
__________________ gidin ya d&d | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bana Cisse yi övmeyin de kim derseniz deyin. Adam kaliteli diyecek laf yok. Ancak faydali olamiyor,istemiyor veya oynayamiyor veya artik icinde istek kalmamis bilemiyorum. Nasil olsa Cisse den gelecege yönelik bi fayda yok bari Ugur alissin orda oynamaya.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
| | |
| | #9 | ||
| CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu oyuncular la sampiyonluk zor biraz oyuncularda da hata var yönetimde de hata var
__________________ -- BURASI BESIKTAS ALAYINA GIDER-- | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |