![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yusufu alabilmek için tuna ve aydınıda vermişler üstünede 500 bin euro para vericeklermiş .anlamadığım hadi bu adamı aldın ama aydını nasıl verirler inanmak dahi istemiyorum umarım bu haber yalandır ama doğru ise denizlinin suyu iyice ısındı demektir
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Fakat dediğim gibi kiralık olarak veriyorsak hiç bir sorun yok. Eminimki Yusuf un bu takıma katkısı büyük olur.Delgadonun kendine gelmesini bekleyerek büyük zaman kaybettik bu açığı Yusufun dolduracağına eminim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Uzun zamandır Trabzon ile görüşen tecrübeli oyuncu için dün gece Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı ile Demirören bir araya geldi ve anlaşma sağlandı. Beşiktaş, Yusuf için Aydın ve Tuna ile 500 bin euro ödeyecek Beşiktaş'tan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı. Siyah-beyazlı yöneticiler dün ani bir atakla Bursasporlu Yusuf Şimşek'i renklerine kattılar. Baş döndüren görüşmeler dün geç saatlerde sona ererken, transfer bir numarası Fotomaç, saniye saniye gelişmeleri takip etti. İşte dün yaşanan sıcak gelişmeler: Beşiktaş yönetimi, Trabzon'un uzun zamandır almaya çalıştığı Yusuf Şimşek'i renklerine katmaya karar verdi ve düğmeye bastı. Hemen Bursa ile temasa geçen siyah-beyazlılar, Yusuf'u istediklerini ilettiler. Trabzon ile pazarlık halinde olan Bursa yönetimi, bu davete olumlu yaklaştı ve görüşmeler başladı. İstanbul'da başkan Yıldırım Demirören ile Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı arasında kıyasıya bir pazarlık başladı. Gece geç saatlere kadar süren görüşmelerde Beşiktaş Tuna ile Aydın ve 500 bin euro önerdi. Ancak Beşiktaş anlaşmaya Aydın için bir madde koydu. Yönetim, "Aydın'ı istediğimiz zaman 500 bin euro ödeyerek alabilelim" deyince Bursa bunu reddetti ve görüşmeler tıkandı. Tam iş yatıyor derken siyah-beyazlılar bu maddeden vazgeçti ve taraflar anlaştı. Yusuf'un Beşiktaş'a 1.5 yıllık imza atacağı dile getirildi. Beşiktaşlı yöneticiler, Trabzon kampında olan Yusuf için de "Ersun Yanal ile vedalaşmaya gitti. Bizim bilgimiz dahilinde" açıklamasını yaptılar. Turgay DEMİR
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu transfer bu şekilde gerçekleşti ise; 1- 33 yaşındaki Yusuf'u Beşiktaş'a aldıran ve karşılığında Aydın Karabulut + 500.000 € 'yu verdiren Mustafa Denizli kovulmalı. Bu ihanettir, bunun ftubolla ilgili hiç bir alakası yoktur. Geri zekalılıktan başka bir şey değil. Bir teknik direktör hatalı taktik verebilir, hatalı oyunu değiştirebilr, takımı hatalı kurabilir ama milli takımın en iyi gençlerinden olan Aydın'ı hiç uğruna verdirmenin hata olarak açıklanamayacağı gün gibi aşikardır. 2-Bu transferde emeği geçen herkesi İnönü ye sokmamak lazım. Aptallık boyutu giderek artıyor. Denebilecek bir söz bulamıyorum. Uğur İncemen gibi bir oyuncu için Adem Büyük'ü feda ettiler, yetmedi Emre ve Batuhan'dan kurtulmaya çalıştılar, ancak kiralık gönderebildiler ve son olarak da Aydın'ı gönderdiler. Hem de 33 yaşında, hiç bir işe yaramayacak bir adam için. Teknik direktörülük apayrı bir olayi alt yapıya sahip çıkmamak ise ap ayrı bir olay; Sayın Yıldırım Demirören'in görevi 33 yaşında olan dinazorları kulübe kazandırmak değil, yetenekli gençleri kulüp bünyesine kazandırmak olmalıdır. Mustafa Denizli de unutmamalıdır ki; bugünü kurtarmak için geleceğini satarak başarı kazanılmaz. Mustafa Denizli ilk geldiğinde günü kurtaran bir antrenördür ve uzun vadede başarılı olamaz diyordum. Buna yönetim izin vermemeli diyordum ama ne yazık ki haklı çıktım. Son derece aptalca bir transfer ve açıkçası 33 yaşındaki bir futbolcu eskisini istemiyorum. Yusuf'a o kadar para vereceklerine Sergen'i futbola döndürselerdi oldu olacak. hem ucuza gelirdi, hem daha çok işe yarardı. Artık bu olayların tadı kaçıyor ve hatalar arda arda gelirse bunun adı Kasıttır.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 34 yaşında ikinci bi Delgado'muz oluyor ne güzel... Tamam alınmaması gerekirdi bi hata yapıldı ama e be kardeşim Aydın'ı verecek kadar da mı futboldan uzaksınız, lan hayatının bir döneminde CM oynamış 8-9 yaşında bi çocuğa anlatsanız böyle transfer yaptık Beşiktaş'a ne diyorsun diye kçıyla güler size. Acilen birilerinin bu yönetimi devirmesi gerekiyor yoksa geleceğimizi de kaybedecez bu iş bilmezler yüzünden...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ulan Aydın'ı verirse bu yönetim varya Allah belalarnı versin yaw..Yusuf için Aydın'ı vermek hangi akla sığıacak..Bu transfer gerçekleşirse 2-3 sezon sonra Aydın'ı FB veya GS de izleyin siz.. Yemin ederim bu yönetim bu takımın en büyük düşmanı yaw..Olamaz böyle bişey..Cidden olamaz..Ayıp ya.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biri bana bunun saka oldunu sölesin ya nasil yaparsiniz bunu emekliligine 5 dakika kalmis adama genc yetenege karsi nasil deyisilir. artik dayanamiyorum bu reziliklere natel olsun ya nalet olsun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |